Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ: "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"!

Σχόλιο Α.Π. Από την ώρα που η κωλοτούμπα έγινε, τώρα θα έρχονται τα εύσημα και οι έπαινοι από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε! "Ο Τσίπρας ωρίμασε"  και άλλα σχετικά! Δούλεμα στους οσφυοκάμπτες! 
«Η προσπάθεια για την Ελλάδα δεν έχει σε καμία περίπτωση τελειώσει» υπογράμμισε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μιλώντας στην...

Κοινοβουλευτική Ομάδα των Χριστιανοδημοκρατών (CDU).
Η κ. Μέρκελ τάχθηκε υπέρ του προγράμματος βοήθειας προς την Αθήνα, προσθέτοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση σταδιακά αποδέχεται την πραγματικότητα, αλλά οι διαπραγματεύσεις με την Αθήνα θα συνεχισθούν».
Ως σημείο καμπής για την Ελλάδα και για την Ευρώπη χαρακτηρίζουν πάντως κυβερνητικοί κύκλοιτη συμφωνία στο Eurogroup για την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης και τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις, αποσαφηνίζοντας ωστόσο ότι στο κείμενο της συμφωνίας υπάρχουν και θέσεις με τις οποίες η Αθήνα δεν συμφωνεί, και θα καταβάλει προσπάθεια να τις τροποποιήσει.
«Για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης, σε επίσημα κείμενα καταγράφονται μια οικονομική λογική μακριά από τη μονολιθική λιτότητα, καθώς και η ανάγκη για αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της μνημονιακής πολιτικής» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
aixmi.gr (τίτλος: δικός μας) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου