Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ..."ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ" ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ: "ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο κ. ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Χολαργός , 25 Φεβρουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντηση στον κ. Κουγιουμτζόπουλο
 «Ο Δήμαρχος οφείλει να είναι ακομμάτιστος»
Σε απάντηση των όσων υποστηρίζει ο κ. Κουγιουμτζόπουλος σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος απάντησε τα εξής:


“Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του κύριου Κουγιουμτζόπουλου σχετικά με τις επιλογές και τη δράση της Δημοτικής Αρχής. Προς κάθε κατεύθυνση δηλώνω κατηγορηματικά ότι η παράταξή μας και εγώ προσωπικά κινούμαστε με ένα και μοναδικό γνώμονα: την αναβάθμιση του προαστίου μας και την προάσπιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων βάσει του προγράμματος που κατά την προεκλογική περίοδο παρουσιάσαμε στους δημότες.
Κάθε άλλο περιττεύει και ανήκει στον φανταστικό κόσμο του κ. Κουγιουμτζόπουλου, όπως η δήθεν άρνηση του Δημάρχου, η άρνησή μου, για την υπερψήφιση του ψηφίσματος κατά του ΕΝΦΙΑ, τη στιγμή που εγώ ο ίδιος προέτρεψα το σώμα στην ψήφιση και έκδοση του εν λόγω ψηφίσματος στην συνεδρίαση της 4ης Δεκεμβρίου 2014, όπου εκδόθηκε η υπ. αριθ. 251 / 2014 απόφαση.
Επίσης ξεχνάει ο κύριος Κουγιουμτζόπουλος ότι ήρθαμε αντιμέτωποι με την προηγούμενη κυβέρνηση, σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης του προσωπικού και τον επανέλεγχο των συμβάσεων αορίστου χρόνου. Ένα θέμα το οποίο ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν δικής μου εισηγήσεως και εκδόθηκε η υπ. αριθ. 172 / 2014 σχετική απόφαση, στην οποία μειοψήφησε ο κύριος Κουγιουμτζόπουλος.
Δυστυχώς πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο της προσφιλούς τακτικής του κ. Κουγιουμτζόπουλου, ο οποίος επαγγελματικά πια επιδίδεται στην αλλοίωση των πραγματικών γεγονότων και εμμένει στις φαντασιώσεις του. Τακτική την οποία ακολούθησε και κατά την προεκλογική περίοδο, τακτική που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια, τακτική η οποία έχει κριθεί  και από την Ελληνική Δικαιοσύνη.  
Τα περί διατεταγμένης υπηρεσίας και τα συναφή δεν έχουν θέση στο Δήμο μας, πολύ δε μάλλον στην παράταξη «Μαζί για την Πόλη μας»,  της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι. Μάλλον ο κύριος Κουγιουμτζόπουλος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού δεν έχω την παραμικρή υποχρέωση ούτε να αντιπολιτευτώ, αλλά ούτε και να υπερασπίζομαι, ανεξαιρέτως τις επιλογές της Περιφέρειας ή της Κυβέρνησης. Άλλοι φαίνεται ότι επιθυμούν διακαώς να πάρουν θέση και να είναι οι αρεστοί.”

 Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

8 σχόλια:

  1. εσείς φταΊτε που χαλάτε την ώρα σας και ασχολείστε με τον χοντρόπετσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε αυτόν τον νυχτερινό θαμώνα της Μυκόνου τον Βαρβιτσώτη τι τον θέλεις και τον κουβαλάς κάθε λίγο και λιγάκι στον Χολαργό . Δεν βλέπεις ότι η εξαθλίωση ισοπέδωσε χιλιάδες οικογένειες στον Χολαργό . Με τους διεφθαρμένους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα χαθείς και εσύ στα αζήτητα της Ιστορίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τουλάχιστον έσκισες το καλσόν ρε ''αντάρτη της φακής''.υποτακτικέ του κομπλεξικού,του πρώην ντε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ KAI DEALER INFORMATION ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ. H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 8 ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ. 8 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ.
    ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ . ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δήμαρχε μην ασχολείσαι με τους αρεστούς δημοσιογράφους, όπως λέτε, που έχουν τα οφέλη τους και υποχρεώνονται να γράφουν γιατί αυτό ξέρουν να κάνουν. Εσείς οφείλεται να εργάζεσθαι για τον πολίτη και την επίλυση των προβλημάτων μας. Οι πολίτες έχουν ξυπνήσει, γνωρίζουν την ελληνική δημοσιογραφική πραγματικότητα. Υποψήφιοι ευρωβουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, υποψήφιοι δήμαρχοι πρώην και νυν δημοσιογράφοι, έβγαλαν τις μάσκες τους. Αφιερώστε όλο το χρόνο σας για το δήμο και ούτε λεπτό σε ανθρώπους που ο κόσμος δεν τους εμπιστεύτηκε και δεν τους τίμησε. Οι Έλληνες πολίτες πλέον γνωρίζουν και δεν τρώνε κουτόχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΑ . ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GAMATE GIATI CHANOMASTE !!!!!
    KANTE PAIDIA ,EKSOGAMA H ESOGAMA .THA MAS PNIKSOUN OI ALLODAPOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή