Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ

Η κόντρα συνεχίζεται... Τα ...αίματα έχουν ανάψει για τα καλά στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Δείτε:


Κουγιουμτζόπουλος: Δυστυχώς υπάρχουν και τα πρακτικά κύριε Δήμαρχε!

Επειδή ο Δήμαρχος προφανώς δεν θυμάται τί λέει,  αλλά ούτε καταλαβαίνει τι λέμε εμείς, απλά παραθέτουμε τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ 18ης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού 4/12/2014, ασχολίαστα, στην κρίση των δημοτών:

Σελίδα 55 ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Νομίζω ότι στο ψήφισμα που ήρθε πρέπει να βάλουμε απαραίτητα, ότι συμφωνούμε με το ψήφισμα της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔΑ, που αρνείται να περιέλθει ο ΕΝΦΙΑ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το ομόφωνο ψήφισμα της ΠΕΔΑ και της ΚΕΔΕ. Νομίζω ότι τουλάχιστον αυτό, για να δείξουμε και μία αυτοδιοικητική διάσταση στην όλη ιστορία, πρέπει να συμπεριληφθεί.

Σελίδα 60 ΔΗΜΑΡΧΟΣ:
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα τώρα να προσθέσουμε κάτι που αποφάσισε η προηγούμενη ΚΕΔΕ και η προηγούμενη ΠΕΔΑ, για μία πρόθεση η οποία δεν είναι σίγουρο. Δηλαδή, εμείς στο ψήφισμα θα γράψουμε, μην μας δώσετε το ΕΝΦΙΑ στους Δήμους, ενώ πουθενά δεν έχει ακουστεί επίσημα ότι πάει για Σχέδιο Νόμου τουλάχιστον; Δηλαδή, να πω ότι πηγαίναμε για Σχέδιο Νόμου, να βγάλουμε ένα καινούριο ψήφισμα τότε. Να βγάλουμε ένα καινούριο ψήφισμα τότε, αλλά να ακούσουμε. Μπορεί η καινούρια ΠΕΔΑ ή η καινούρια ΚΕΔΕ μεθαύριο να 'χει διαφορετική άποψη. Οπότε, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να προσθέσουμε κάτι παραπάνω, ας πούμε στο συγκεκριμένο ψήφισμα.

Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις

4 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ στον Αποστολόπουλο και ΝΤΡΟΠΗ στον βραχιολιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΥΡΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος Χάρος βγήκε παγανιά?? Εγώ το Χάρη βλέπω στη φωτογραφία μαζί με όμορφα κορίτσια.....Λες να....

    ΑπάντησηΔιαγραφή