Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ...ΚΟΥΚΙΑ ΑΠΟΨΕ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ Ο "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ";

ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ...
Όπως φαίνεται, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος θέλει να εκλέξει τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, απόψε. Το αν θα δηλώσει δημοσίως την ...

υποστήριξή του στο πρόσωπο του νέου υποψηφίου, αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί μάλλον την τελευταία στιγμή, ανάλογα με το τι κλίμα θα επικρατήσει στο προσυμβούλιο που θα λάβει χώρα ανάμεσα στον Δήμαρχο και τους δημοτικούς του συμβούλους.
Πάντως, μέχρι στιγμής φαίνεται να μην εκλείπει ένα κλίμα δυσαρέσκειας προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Κανελλόπουλο, δυσαρέσκεια που την εκφάζουν στον ίδιο τον Δήμαρχο. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος θα δει το απόγευμα τι κλίμα επικρατεί, θα προσπαθήσει να υπερκεράσει τις δυσκολίες και να πείσει τους συμβούλους του να υπερψηφίσουν τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο. Οπότε, εναπόκειται στον ίδιο τον Δήμαρχο να πάρει τον ρίσκο της επιλογής και το βράδυ να στηρίξει με δημόσια δήλωσή του την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κανελλόπουλου. 
Τι θα γίνει όμως αν δεν του βγουν τα...κουκιά; Τι θα κάνουν οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, σύμβουλοι του Ηλία Αποστολόπουλου; Ιδού τα ερωτήματα.  Ιδού και  το ρίσκο. 
Ίδωμεν! 

31 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Κανελλόπουλε τι δουλειά έχεις εσύ στον Χολαργό . Το μόνο σου προσόν είναι ότι είσαι υποτακτικός του Σαμαρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΜΠΑΓΛΑΝ !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=OFm08nht0wM


    ΚΟΥΚΙΑ ΚΟΥΚΙΑ

    http://panosplatritis.com/wp-content/uploads/2014/12/fava_beans_pile_570.jpg

    ΤΟ ΚΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ

    http://www.bargaincard.gr/wp-content/uploads/2011/06/kouki-kai-revithi1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ ........

    ........ΑΣΤΕΓΟ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ .

    ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κανελλόπουλος είναι κομματόσκυλο είναι ο ρουφιάνος του Σαμαρά στην πόλη μας . Η κυρία Μπαμπούνη τι είναι . Είναι αλήθεια ότι είναι και αυτή κομματόσκυλο του ΞΥΡΙΖΑ . Ας μας πει την γνώμη της για την ανεργία που τσακίζει την Ελληνική νεολαία . Εκτός και φοβάται της θλιμένες γκέισες της θολοαριστεράς μην την πουν ρατσίστρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ

    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/cd/3d/06/cd3d067a7e18f157320168f73d5e69db.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ...

      http://www.thelisaann.com/free2/tour/images/00LA_P145_gl00/hogal/15.jpg

      Διαγραφή
  7. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ .

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΙΣΧΟΣ !!!!

    ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ,ΑΜΕΣΑ !!!

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τυχερόσ οποίοσ κληρωθεί για τα 800 ευρω που προσφέρει η θεση του Συμπαραστάτη.

    α ρε αποστολόπουλε αντι να ξοδέψεισ τα λεφτά του Δήμου στουσ φτωχούσ που χουν ανάγκη τα μοιράζεις στους κομματικούς φίλους σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτος ο Κανελλόπουλος ουτε για παραστάτης σε μαθητικη παρελαση δεν κανει!!Οσο για αυτή την Μπαρμπουνη,ελεος πια με τους συριζαιους,ακομα δεν το καταλάβατε ποσο απατεωνες είναι οι ψευτοαριστεροι θολοκουλτουριαριδες.Ποσο ακομα...!Βραχιολιδης και μονο Βραχιολιδης,ανθρωπος με φιλοτιμο και εντιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν καταλαβαίνω το δημοσίευμα.Και να μαζέψει όλους τους δικούς του ο Αποστολόπουλος,τι θα γίνει;Γιά να εκλεγεί συμπαραστάτης χρειάζεται και κομμάτι της αντιπολίτευσης γιά να συγκεντρωθούν τουλάχιστον τα 2/3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Δήμαρχε είστε Δήμαρχος όλων των κατοίκων και γιαυτό τον λόγο έπρεπε να παρουσιάσετε για Συμπαραστάτη του Δημότη έναν νεον αξιόλογο άνθρωπο μακριά από τα κομματικά διαφθορια . Ετσι ώστε να είναι κοντά σε όσους χρειάζονται βηθεια στους δύσκολους καιρούς που ζούμε . Εσείς όμως αποδείξατε σε όλους εμάς ότι είστε Δήμαρχος μιας προνομοιούχας ομάδας κατοίκωνις βάρος των πολλών . Κύριε Δήμαρχε ο καιρός κυλάει γρήγορα και όταν θα έρθει η ώρα θα είστε ένα θλιβερόν παρελθόν για την πόλη μας . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΙΕΛΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ,ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ .

    ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ 11:41 ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΒΓΩ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ !

    ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ.

    ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΝΟΥΝ ,ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΩ ΤΟ 2018 ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΩΝ .

    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩΝ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ..............ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απατεώνες κομματόσκυλα διεφθαρμένοι και ρουφιάνοι έχουν πέραση σήμερα . Δουλειά στα παιδιά μας δουλειά θέλουμε . Εσείς ρε καθάρματα έχετε βολευτεί όλοι σας . Γενίτσαροι ΟΝΝΕΔίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 500 ΕΥΡΩ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠςΡΙΟΥΣΙΕΣ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . ΤΑ ΒΟΥΤΗΡΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΙΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ . ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απατεώνες κομματόσκυλα διεφθαρμένοι και ρουφιάνοι έχουν πέραση σήμερα . Δουλειά στα παιδιά μας δουλειά θέλουμε . Εσείς ρε καθάρματα έχετε βολευτεί όλοι σας . Γενίτσαροι ΟΝΝΕΔίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή είναι η νεολαία δυστυχώς . Χαβαλές μαγκιά και πλιάτσικο στην Αθήνα . Είναι ντροπή νέα παιδιά να κλέβουν βιοπαλεστές και να καταστρέφουν τις περιουσίες τους . Δίκαια τους αποκαλούν η γεννιά της ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ . Το ωρσίο είναι ότι οι μαμάδες τους γλύφουν όλες την Δούρου και καμαρώνουν για το κατάντημα των παιδιών τους . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ . ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΕ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΕ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ . ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙ ΝΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ . ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ . ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΦΙΛΙΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ . ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάκη Βραχιολίδη έχεις την καλλίτερη ιστοσελίδα . Να γράψεις πάλι για την Μακεδονία και τον Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Πες στον Αρκάδα ότι είμαι μαζί του και πολλοί άλλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τσάμπα κόπος. Τον μάζεψαν από το Δαφνί τον Παναγιώτη, την Παρασκευή. Πάει και ο Αρκάδας, πάει και ο ανδριάντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην δίνετε σημασία στα πουσταρέλια του Κανελόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ . ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι αλήθεια ρε παιδιά ότι αυτοί που είνσι στο γύρω από τον Δήμαρχο ματαίωσαν την κατασκεύη του Αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Χολαργό . Πάντως αυτός ο χαμένος που ειρωνεύεται τον Αδριάντα είναι ένας από αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ 6:45 Μ.Μ...ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αρκαδα ποσο δικιο εχεις.Ειμαστε νεοι ανθρωποι που ειμαστε ανεργοι κ αντι να βοηθησουν εμας να εχουμε εργασια προτιμουν τους αλλοδαπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή