Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ: "ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΙΤΑΡΑΝ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝ"! ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ; ΤΩΡΑ ΚΕΛΑΗΔΑΣ;;;

Αναρωτιόμαστε πού ήταν τόσο καιρό ο κ. Στυλιανίδης; Τώρα ξερνάει κατά του Σαμαρά και της κυβέρνησής του. Εμείς δεν λέμε ότι δεν είναι σωστά όσα λέει, αλλά γιατί τώρα ρε μάγκα; Πού ήσουν τόσο καιρό;
Διαβάζουμε από το tibune.gr :
Βαριές κουβέντες για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην...

πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και γα άλλους υπουργούς όπως οι κ.κ. Μητσοτάκης και Γεωργιάδης, λέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευρυπίδης Στυλιανίδης.
Ο κ. Στυλιανίδης, προαναγγέλλει μάλιστα κίνηση για την αλλαγή ηγεσίας στην Νέα Δημοκρατία και υπεραμύνεται την πολιτική για «ήπια προσαρμογή» του Κώστα Καραμανλή, εκφράζοντας την κάθετη αντίθεση του στο «δόγμα σοκ» του Αντώνη Σαμαρά.
Ο πρώην υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης μιλώντας στην εφημερίδα Real News ζητεί να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο έως την άνοιξη και σημειώνει πως «θέμα ηγεσίας μπορεί να τεθεί είτε από τον ίδιο τον πρόεδρο, είτε από τα συλλογικά όργανα της παράταξης».
Παράλληλα , καταγγέλλει υπουργούς και στελέχη του κόμματος του και για λάθη που οδήγησαν στην εκλογική ήττα.
«Δεν γίνεται να απολύεις και να γελάς, ή να κόβεις δαπάνες για την υγεία και να φωτογραφίζεσαι στο twitter ως μεταρρυθμιστής» , επιτίθεται ο Ευριπίδης Στυιλιάδης, προφανώς σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωγιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου