Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ "ΔΑΝΑΟΣ"! ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ! "ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ-ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

Αναγνώστης μάς έστειλε την φωτογραφία που βλέπετε. Η επιχείρηση ΔΑΝΑΟΣ που βρίσκεται στην συμβολή της Λ. Μεσογείων με οδό Περικλέους,  έχει επί μονίμου βάσεως σταθμευμένα αυτοκίνητα πάνω σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου. Μια μεγάλη απόσταση 50 περίπου...


μέτρων, για την οποία έρχονται στιγμές που μπουκώνει από αυτοκίνητα σε σημείο που να μην υπάρχει χώρος ούτε για τους πεζούς!!!
Θυμίζουμε ότι στην επιχείρηση ΔΑΝΑΟΣ, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο παραχωρήθηκε από τον τότε Δήμαρχο Χολαργού, για να σταθμεύουν αυτοκίνητα των πελατών του. Εκτός του ότι δεν υπάρχει καμία άλλη επιχείρηση που να έχει τέτοιο προνόμιο, να κλείνει δηλ. το πεζοδρόμιο με αυτοκίνητα, είναι βέβαιον ότι δεν υπάρχει άλλη επιχείρηση σε όλη την Αττική που να ...διώχνει τους πεζούς! 
Δείτε τη φωτό: Τα αυτοκίνητα ...γλείφουν το σημείο όπου οι πεζοί περιμένουν να ...ανάψει ο "Γρηγόρης" για να διασχίσουν την οδό Περικλέους και να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο της Λ. Μεσογείων! 
Θα υπάρξει ευιασθησία από τους αρμόδιους και από τον Δήμο;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου