Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ Ο ΜΑΓΚΑΣ...ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ!

Γράφει οΓιάννης Δ. Πρεβενιός

Τελικά η Ελληνική Βουλή εκτός από τους ΑΝ.ΕΛ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ψήφισε υπέρ της δημιουργίας του Τέμενος στον  Βοτανικό. Προσωπικά συντάσσομαι με όλους όσους δηλώνουν τον προβληματισμό τους για αυτό και θέλω να αιτιολογήσω αυτή μου την θέση με τις παρακάτω σκέψεις.

Κατ’  αρχάς  να διευκρινίσω ότι  είμαι υπέρ του...

δικαιώματος του κάθε ανθρώπου να έχει την δυνατότητα της λατρείας της πίστης του αλλά θεωρώ ότι την δεδομένη στιγμή λόγω των πολιτικοκοινωνικοοικονομικών καταστάσεων της χώρας μας αλλά και των άλλων χωρών της ευρύτερης περιοχής αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. 
Όπως είναι γνωστό αυτή την στιγμή η πατρίδα μας κατακλύζεται καθημερινά από τα ανατολικά (από την "φίλη" και γείτονα Τουρκία) και τα νότια σύνορα της από εκατοντάδες λαθρομετανάστες από τους οποίους σίγουρα πολλοί ασπάζονται τις ακραίες Μουσουλμανικές θρησκευτικές ιδεοληψίες και πεποιθήσεις όπως αυτής που κατατάσσει όλους τους μη Μουσουλμάνους σε άπιστους οι οποίοι αν δεν ακολουθήσουν τον Μωάμεθ θα πρέπει να θανατωθούν προς χάριν του. 
Ακραία άποψη με την οποία δυστυχώς το τελευταίο διάστημα οι Τζιχαντιστές δικαιολογούν τις σφαγές των Χριστιανών στην Μέση Ανατολή. Σφαγές για τις οποίες κανένας από τους δήθεν πολιτισμένους λαούς της Ευρώπης αλλά και τους Αμερικάνους δεν λέει και δεν κάνει τίποτα επί της ουσίας. 
Ηγέτες και λαοί που κλείνουν τα μάτια στα ολοφάνερα και φρικιαστικά εγκλήματα των παρανοϊκών ανθρωπόμορφων τεράτων αλλά δεν δίστασαν για οικονομικούς και γεωστρατηγικούς λόγους να επιτεθούν στην Σερβία στο Ιράκ στην Λιβύη όπου μάλιστα με περίσσια υποκρισία βάφτιζαν "παράπλευρες απώλειες" .... τα γυναικόπαιδα που σκότωvαν!!! 


Φίλες/οι κάποιοι μας μιλάνε για πολιτισμικοτήτα και το δικαίωμα συνύπαρξης μεταξύ των ανθρώπων αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και αναγκαίο όταν υπάρχει τόσο μεγάλο χάσμα Θρησκευτικής και Κοινωνικής κουλτούρας για αυτό θεωρώ ότι την δεδομένη στιγμή είναι ολέθριο λάθος η δημιουργία του Τέμενος στο κέντρο της "κατακτημένης" από τους λαθρομετανάστες Αθήνας!
Εύχομαι δε και ελπίζω η Ελληνική Πολιτεία να μην επιτρέψει  ο συγκεκριμένος χώρος να γίνει ορμητήριο των Πιστών και Μαρτύρων του Μωάμεθ εναντίων των "Αλλοθρήσκων" δηλ. εμάς και των παιδιών μας!!! 

Υποσημείωση
Σύμφωνα με  τα όσα συμβαίνουν ανά τον κόσμο οι ακραίοι Ισλαμιστές αυτή την στιγμή βρίσκονται στην αντίστοιχη εποχή του μαύρου Μεσαίωνα του Χριστιανισμού όπου στα πλαίσια των θρησκευτικών πεποιθήσεων και προκαταλήψεων διαπραχθήκαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.



5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Βραχιολίδη,
    Η ιστοσελίδα Defencenet, μέσα σε λίγους μήνες, από υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής μετατράπηκε σε ναυαρχίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ποιός ξέρει έναντι ποιού ανταλλάγματος...

    Μας έχει φλομώσει στα χονδροειδή ψέματα για την δήθεν προσέγγιση Ελλάδας, Ρωσίας και BRICS και κλειδώνει πλέον και τα σχόλια, για να μην υπάρχει αντίλογος...

    Σήμερα, είχε ένα μονοστηλάκι μόνο για την διάσκεψη του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια και ο λόγος είναι ότι στην Αττάλεια ο ευτραφής υπουργός εξωτερικών Ν.Κοτζιάς υπέγραψε το έντονα αντιρωσικό κοινό ανακοινωθέν του ΝΑΤΟ που ακολουθεί:

    http://www.nato.int/cps/en/natohq/official_texts_119425.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ 98% ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΙΚΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 1 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ;
    ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΕΙΝ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΤΥΠΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΟΤΙ -ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ -Η ΜΟΝΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
    Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΔΙΟΤΙ ΟΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΦΥΝΤΑΝΙ ΚΑΤΕΦΘΑΝΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΕΙΑ .ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΛΟΠΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ
    «Μου άρεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαμε ανάμεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-μας, η ίλη του Αποστόλου προχώρησε στη σύρραξη.» (Ισχάκ:576)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πειραιώς Σεραφείμ: Η Ελλάδα είναι εντεταγμένη στο χαλιφάτο που επιδιώκουν διά της βίας να δημιουργήσουν!

    πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/05/%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%8e%cf%82-%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bc-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5.html#ixzz3a5Lc8NGD

    ΑπάντησηΔιαγραφή