Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΜΟ...

Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" δωρίζει το αρχειακό υλικό με όλα τα τεύχη της εφημερίδος (2011 έως και 2014) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Παπάγου-Χολαργού. Η ιστορία των δύο πόλεων και όχι μόνο, σε 4 χρόνια, μέσα από τις σελίδες του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Στη διάθεση όλων των δημοτών-κατοίκων. Στην παραλαβή, η αρμόδια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κα Γεωργία Παπανικολάου. 
Ακόμη ένας τόμος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" παραδόθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Παπάγου-Χολαργού. Πρόκειται για τον τόμο που αφορά σε όλα τα τεύχη της εφημερίδος για τα έτη 2011 έως και 2014! 
Το "σώμα" του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" με όλα τα τεύχη που...


δωρίζονται στο αρχείο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αποτελεί ιστορικό αρχείο για τη Δημοτική Αρχή αλλά και για κάθε δημότη-κάτοικο που θέλει να ανατρέξει για ιστορικούς ή άλλους λόγους στα όσα έχουν καταγραφεί από τη δημοσιογραφική πένα της εφημερίδος. Υπάρχουν πολλοί κάτοικοι, δημότες ακόμη και μαθητές στους οποίους ανατίθεται σχολική εργασία που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατρέξουν στις σελίδες του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή" και να βρουν πολλά από όσα ψάχνουν. 
Η ιστορία του Χολαργού-Παπάγου και όχι μόνον, μέσα από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όλους. 

13 σχόλια:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
    ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΝΑΝ ΤΟΜΟ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ!!!
    Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜ.ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011-2014 ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΑΤΕ
    ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΟΙ 10 ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!
    ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!
    Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....
    (Το παραπάνω σχόλιο ειναι καθαρά χιουμοριστικό και δεν εχει καμία πρόθεση να θειξει τον εκδότη ή την εφημερίδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΑ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡΙΚΑ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ-ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ , ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΙΑ!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ Ο ΣΕΡΙΦΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό είναι που λέμε δωρεά οργάνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βραχιολιδη βρωμιζεις την δημοτοκη βιβλιοθηκη με τα σκουπιδια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλώνω ό,τι δεν έχω καμμία σχέση με τον κύριο που υπογράφει με το ''Ανδρόνικος ο Σεριφιώτης''(και αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Τώρα στο θέμα μας και γενικώς μιλώντας,φρονώ ότι τέτοια αρχεία είναι ανεκτίμητα,ιδιαιτέρως όταν περάσουν και κάποιες δεκαετίες,θα είναι χρηστικό εργαλείο για τις επόμενες γενιές δημοτών.Μπράβο κε Μάκη για την προσφορά σας επί χρόνια στο Δήμο μας!!Ο ουσιαστικός ''συμπαραστάτης'' είσαι εσύ και όχι το ''προϊόν'' του κομματικού σωλήνα''. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΧΕΙ(ΔΙ)Α ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΤΑΧΑΜΟΥΠΟΛΕΜΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ. "ΕΛ-ΕΝΑΣ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ"

      Διαγραφή
  7. ΡΕ ΨΕΥΤΟ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ . Η ΜΕΡΚΕΛ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ . ΜΑΚΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ . ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο!Αρχείο ανεκτίμητο για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί οι δύο πρέπει να είναι προβοκάτορες του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη . Φτύστε τους . Φοβερό το Αρχείο .ΔΙΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ υπεράσπισε την Πατρίδα από τους Τουρκομογγόλους Ωθωμανούς και κάθε ξένη επιβουλή και έπεσε σαν Έλληνας, ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ . Εσύ εκτός από το να πλένεις τα βρακιά της Δούρου τι ξέρεις καΙ να τους γλύφεις να σε διορίσουν στην ΕΡΤ ..... Μην χρησιμοποιείς το όνομα ΘΡΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ . Εάν είσαι αριστερός θα πρέπει να ντρέπεσαι για το κατάντημα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μηπως κάποιοι θα ήθελαν στη δημ.βιβλιοθήκη να έχουμε τα λιβελογραφήματα του μεγάλου ποιητή Κουράκη του συριζαίου,που μιλούν για πούτσους και γ@μησι@ και ανεκπλήρωτους ''πόθους'' γυναικείων κόλπων;;;Ρε ούστ... ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή