Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, Η ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ 1945"! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!



Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Άκη Παυλόπουλο  (Blue Sky) ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι δεν είναι....

νεοναζί και ότι τα περί νεοναζί αποτελούσαν παρορμητικές/νεναικές τάσεις στη δεκαετία  του 1980. Ουσιαστικά αποκήρυξε τον νεοναζισμό, όμως, προ ημερών εμφανίστηκε νέο βίντεο, που γυρίστηκε λίγο πριν από τις εκλογές του 2012 (!), όταν ο ίδιος διακήρυττε ότι το κόμμα του ανήκει στους ηττημένους του Β' παγκοσμίου πολέμου! Τουτέστιν, στην πλευρά των ηττημένων ναζί. Και είναι η σπορά τους, όπως έλεγε!  "Εμείς είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες…". Ο Ν. Μιχαλολιάκος με όσα κάνει αυτοκαδικάζεται και στέλνει το κόμμα του... εκτός Βουλής! Κάπως έτσι θα το κηρύξουν παράνομο. Κάπως έτσι βοηθάει τη Δικαιοσύνη να τον καταδικάσει...
Δείτε το βίντεο

3 σχόλια:

  1. Καλόν θα ήταν να δοθεί όλο το βίντεο της ομιλίας κι όχι ένα απόσπασμα,
    για να βγάλουμε ασφαλή και ακλόνητα συμπεράσματα.

    Κάποτε ένας πολιτικός είπε το εξής:
    ''Αν η αγάπη για την πατρίδα είναι φασισμός, ναι είμαι φασίστας''.
    Κάποιοι ανίιπαλοί του απομόνωσαν τη φράση
    ''Ναι είμαι φασίστας''
    και την έπαιζαν σε βίντεο δίνοντας την εντύπωση σε όσους
    έβλεπαν το βίντεο ότι ο πολιτικός ομολογούσε
    πως ήταν ''φασίστας''.
    Ας είμαστε επιφυλακτικοί σε όσα βλέπουμε και σε όσα ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρόλο που συμφωνώ πως γενικά πρέπει να έχουμε το βίντεο όλης της ομιλίας, νομίζω πως δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης στο συγκεκριμένο βίντεο καθώς δεν λέει μια πρόταση, αλλά 3 και τις λέει καθώς αποθεώνεται από τους παρευρισκόμενους ούγκανους.

      Διαγραφή
  2. Καλό είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος να αποφεύγει να λέει αυτά γιατί με αυτά που λέει θα τον θάψουν τα μνημονιακά ΜΜΕ και θα χάσει την εκλογική δύναμή της.

    Να ξέρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ελληορθόδοξο κίνημα και είναι το κίνημα όλων των Ελλήνων. Ας το καταλάβει αυτό ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή