Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (;) ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜ, ΕΠΑΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ!!! ΔΕΙΤΕ....

γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος  ΜΜΕ
H Παγκόσμια κυβέρνηση δεν θέλει για τρείς λόγους την κυρία πρόεδρο της Βουλής μέσα....

α) Διότι συνέστησε επιτροπή διά της οποίας απέδειξε ότι το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος είναι παράνομο, επαχθές, αντισυνταγματικό και επονείδιστο, για τον Ελληνικό Λαό, πράγμα που δεν συμφέρει στους δανειστές-δυνάστες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
β) Διότι ζήτησε το Γερμανικό κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις.
γ) Διότι απεχώρησε από το κόμμα του Αλέξη εκλεκτού του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαριονέτα της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
δ) Σχετικά με τις εκλογές, εμείς οι Έλληνες, οι μισοί κάνουμε ΑΠΟΧΗ, και οι άλλοι μισοί ψηφίζουμε Μνημονιακά κόμματα, τις μαριονέτες των δανειστών του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ε) Σχετικά με το Λαθρο- Μεταναστευτικό-προσφυγικό που συζητιέται αυτές τις ημέρες στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. τελικά θα υπάρξει λύση υπέρ όλων των λαθρο-μεταναστών (Ισλαμιστών Τζιχαντιστών), και κατά της Ελλάδος, και της Ε.Ε.
στ) Τελικά ότι θέλει ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ γίνεται
ζ) Αλλοίμονο σε εκείνον που θα τα βάλει ενάντια στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-δικτατορία, καταστρέφεται πολιτικά, οικονομικά, επαγγελματικά, και ίσως με θάνατο.
η) Η παγκόσμια κυβέρνηση εξελίχθηκε σε νέο Ναζισμό.
Ο πρόεδρος Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκδικείται και τιμωρεί τους απειθούντες.....................
                         

1 σχόλιο: