Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ....

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε ο Αλέξης Τσίπρας προς τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού που δεν αρέσκονται να δηλώνουν άθεοι, αλλά...
αντιθέτως βαπτίζουν τα παιδιά τους Χριστιανούς Ορθόδοξους και θέλουν αυτά να μαθαίνουν Θρησκευτικά στα σχολεία, αφού έδωσε το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας και των Θρησκευμάτων στον Νίκο Φίλη. Τον άνθρωπο ο οποίος προκάλεσε όσο κανείς την Εκκλησία στην επτάμηνη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση του τόπου με αφορμή την υπόθεση των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!

«Θα υποταχθούμε στη λογική, ότι θα θεραπεύσουν τα φημολογούμενα λείψανα τους καρκινοπαθείς; Αυτό είναι μορφή ειδωλολατρίας», είχε πει ο κ. Φίλης τότε προκαλώντας ορυμαγδό αντιδράσεων από τους πιστούς αλλά και τους ασθενείς κα ιτους συγγενείς τους. Τον κ. Φίλη λοιπόν που με τη στάση του ανάγκασε μέχρι και τον συνήθη πράο Αρχιεπίσκοπο να τοποθετηθεί επί του θέματος με σκληρή δήλωση διάλεξε ο νέος πρωθυπουργός να κάνει κουμάντο στην Παιδεία και βέβαια να έχει υπό την εποπτεία του και τον τομέα των Θρησκευμάτων!

Τον ίδιο άνθρωπο για τον οποίο είχε πει ο κ. Ιέρωνυμος: «Άνθρωποι των λόγων όσοι λένε για τα λείψανα και από λόγια χορτάσαμε». Τον ίδιο άνθρωπο που έριξε «λάδι στην φωτιά» μιλώντας ανοιχτά για διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας.

Απορούμε ειλικρινά πως δέχτηκε ο υποτιθέμενος προστάτης της Ορθοδοξίας Πάνος Καμμένος μια τέτοια επιλογή για ένα τόσο νευραλγικό υπουργείο.

tromaktiko

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φάε τα γεμιστά σου Αλέξη Τσίπρα γιατί έχουν θρεπτικά συστατικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή