Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ! ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ!

Tι έγραφε το eρωτικό σημείωμα που βρέθηκε έξω από το υπουργικό συμβούλιο;

Μπορεί κάποιες κυρίες του υπουργικού συμβουλίου να ντύθηκαν εντυπωσιακά και κάποιες άλλες φανταχτερά, αλλά καμία δεν κέρδισε τις εντυπώσεις. Σίγουρα το ερωτικό σημείωμαπου βρέθηκε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων ήταν αυτό που… έκλεψε τις εντυπώσεις.
Από το πρωί, δημοσιογράφοι από όλα τα πρακτορεία είχαν συγκεντρωθεί στη Βουλή προκειμένου να καλύψουν την πρώτη συνεδρίαση τουυπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης Τσίπρα. Και καθώς περίμεναν, ανακάλυψαν, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του Μενέλαου Μυρίλλα για το Sooc, σε ένα γυάλινο τραπεζάκι, έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου, ένα κίτρινο χαρτάκι με ένα eρωτικό σημείωμα
«Ποτέ μην σταματήσεις να χαμογελάς
ακόμη κι αν είσαι λυπημένος
γιατί ποτέ δεν ξέρεις
ποιος είναι ερωτευμένος με το χαμόγελό σου…»
, έγραφε.
Τώρα, σε ποιον ανήκει είναι άγνωστο…. Eρωτευμένος δημοσιογράφος, eρωτευμένος βουλευτής ή eρωτευμένος υπάλληλος της Βουλής; Ολοι ψάχνουν να βρουν ποιος το έγραψε…
fimes.gr (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. ... Ακόμα κι αν είσαι λυπημενος...
    Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ερωτευμένος...
    Τι έγινε ρε παιδιά;;;; άντρας προς άντρα είναι το ραβασακι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ραβασάκι απευθύνεται από "άντρα" σε "άντρα". Συνηθισμένα πράγματα για την ροζ αριστερά των gay pride και του καρότου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή