Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ...ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει όλους τους πρόσφυγες-λαθρομετανάστες που...

εισέρχονται στην Ελλάδα με σκοπό την εγκατάστασή τους στην χώρα, αποκτά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφού χαρακτηρίζεται "ασφαλής" και άρα δεν συντρέχει λόγος να φύγει κάποιος από αυτή αιτούμενος άσυλο, αφού δεν κινδυνεύει!
Την Τετάρτη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό θα απαιτηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει "ευρεία βοήθεια από την ΕΕ" ώστε να διαχειριστεί η ίδια την τεράστια εισροή προσφύγων-λαθρομεταναστών, εκχωρώντας έτσι τον έλεγχο των ανατολικών ελληνικών συνόρων
Όπως γράφουν οι Financial Times η ενέργεια θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες "όταν ο Αλέξης Τσίπρας παρευρεθεί σε μία εξαιρετικά σημαντική διάσκεψη" δύο μέρες αφού ορκίστηκε ως πρωθυπουργός για δεύτερη θητεία.
«Αυτό που μας λένε είναι ότι ''είμαστε έτοιμοι να μετεγκαταστήσουμε (τους πρόσφυγες)'', αλλά χρειαζόμαστε ένα απόλυτα σταθερό σύστημα καταγραφής τους όταν φτάνουν''», τόνισε ένας ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις.
Γιατί είναι τόσ σημαντική η καταγραφή τους και όχι η μετεγκατάσταση;
Πολύ απλά γιατί κατά την σύνοδο της 14ης Σεπτεμβρίου των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο έδαφός τους, και αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται "ασφαλείς" και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου!
Δηλαδή θα μένουν σε εμάς για πάντα. Αφού δεν κινδυνεύουν, ποιος ο λόγος να συνεχίσουν να κατευθύνονται στην Γερμανία; Και εμείς θυσιάσαμε το εθνικό μας συμφέρον προς χάρην του εθνικού συμφέροντος της Γερμανίας και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έχει όμως και συνέχεια:
 
Η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, στον κατάλογο αυτόν, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναπροώθηση ατόμων που έχουν φθάσει στο έδαφος της ΕΕ προερχόμενα από την Τουρκία.
 
Δηλαδή η Τουρκία μπορεί βάσει σχεδιασμού να μας στέλνει χιλιάδες προσφύγων και λαθρομεταναστών, για να προκαλέσει οικονομική,κοινωνική κατάρρευση και εθνική,φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση, και να το κάνει αυτό ανενόχλητα χωρίς την παραμικρή πίεση από την ΕΕ.
 
Έτσι λοιπόν οι Ευρωπαίοι θα μας "προσφέρουν" βοήθεια στην καταγραφή τους αλλά όχι στην "φιλοξενία" τους. Στα δύσκολα όλοι οι Ευρωπαίοι θέλουν να απέχουν. Θέλουν όμως να είναι σίγουροι ότι όλοι οι πρόσφυγες-λαθρομετανάστες θα μένουν εδώ, και δεν θα φέυγουν για κανένα λόγο. Εάν φύγουμε εμείς ποσώς τους ενδιαφέρει και πιθανότατα το επιθυμούν.
"Η Ελλάδα, με τα διάσπαρτα νησιά της και μια κυβέρνηση με οικονομικά προβλήματα, έχει γίνει σημείο εισόδου για δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην ΕΕ από την κοντινή Τουρκία και δεν έχει καταφέρει να τα βγάλει πέρα", γράφουν οι FT,
"Εντούτοις, οποιαδήποτε κίνηση μεταφοράς de facto ελέγχου των συνόρων της Ελλάδας στις Βρυξέλλες θα μπορούσε να συναντήσει πολιτική αντίσταση στην Αθήνα, όπου οι μη δημοφιλείς διεθνείς διασώσεις έχουν ήδη εγείρει τη δυσαρέσκεια για τους ξένους που ποδοπατούν την εθνική κυριαρχία"
Η εύρεση τρόπου ώστε να καλυφθούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ έχει γίνει προτεραιότητα για τον Ντόναλντ Τουσκ, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Σχέδια για μεγαλύτερο έλεγχο των συνόρων της Ευρώπης έχουν εδώ και καιρό προωθηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, της οποίας ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ζήτησε «πλήρως λειτουργική φύλαξη στα σύνορα και ακτοφυλακή».
Τι εννοεί εδώ ο...ποιητής; Μετά από τόσα χρόνια Μνημονίου και οικονομικής εξαθλίωσης το Λιμενικό και οι δυνάμεις Ασφαλείας επιτελούν άθλους για να σώσουν την χώρα από μια ιδιότυπη εισβολή.
Προς το παρόν στη χώρα σύντομα δεν θα έχουμε χώρο ούτε στα σπίτια μας, εάν συνεχιστεί αυτή η ασταμάτητη ροή ανθρώπων από την Τουρκία. Με όλα αυτά έρχεται στο μυαλό μια ρήση του Πατροκοσμά «Θὰ ἰδῆτε τρεῖς φαμίλιες σ᾿ ἕνα σπίτι», τι να εννοούσε άραγε;
pronews.gr

4 σχόλια:

  1. Θα γκρεμίσουν τους τάφους των προγόνων μας και θσ πετάξουν τα κόκκαλα των πατεράδων μας μέχρι να μας σφάξουν όλους στο όνομα του προφήτη τους . Όποια γυναίκα βρίσκουν μπροστά τους θα την βιάζουν . Ποιός θα τους εμποδίσει ; Αυτός ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ο Τσίπρας θα φέρει και στρατό κατοχής από την Ευρώπη μέχρι να μας εξοντώσουν σαν Έθνος . Δεν υπάρχει Ελεύθερη Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τπ βρομο ΚΚΕ θα κάνει συγκέντρωση υπέρ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα . Οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κομμουνιστές δεν θα ησυχάσουν εάν δεν κάνουν την Ελλάδα Ισλαμικό Χαλιφάτο . Όσοι πάνε στην συγκέντρωση είναι για φτύσιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή