Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!!!

Ποιος θα είναι ο μισθός της Περιστέρας Μπαζιάνα-Τσίπρα;
Η Περιστέρα Μπαζιάνα-Τσίπρα, όπως αποκαλύπτει ο Πρύτανης του....

Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ήταν μεταξύ των αιτούντων για μια θέση στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών το περασμένο καλοκαίρι.
Τον Σεπτέμβριο, η Περιστέρα Μπαζιάνα-Τσίπρα επιλέχθηκε από το πανεπιστήμιο για να αναλάβει θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα πέντε ημερών την εβδομάδα για το θερινό εξάμηνο του πανεπιστημίου. Οι υποχρεώσεις της θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
Όπως λέει ωστόσο ο πρύτανης του πανεπιστημίου όπως και για όλους τους άλλους καθηγητές που προσλαμβάνονται με τη διαδικασία αυτή ο μισθός που προβλέπεται δεν θα ξεπεράσει για το εξάμηνο τα 3.500 ευρώ και όπως λέει ο πρύτανης Αντώνης Τσουρλιδάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία “δεν ξέρω κιόλας αν θα καλύπτει τα έξοδά της” καθώς όπως εξηγεί οι πόροι του πανεπιστημίου είναι περιορισμένοι και οι μισθοί χαμηλοί.
fimes.gr

4 σχόλια:

 1. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φτώχεια και Εξαθλίωση έχουν γονατίσει εκατοντάδες χιλισδες Ελληνικές οικογένσιες κσι αυτό το καθαρμα ο κομμουνιστής Τσίπρας βόλεψε την γυναίκα του σε υψηλή θέση και τα παιδιά μας είναι άνεργα . ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 3.500 το εξάμηνο δλδ 583 το μήνα.
  Μια χαρά. Αν σκεφτείς ότι διδάσκει και σε πανεπιστήμιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Από δασκάλα δημοτικού, καθηγήτρια πανεπιστημίου. Η αξιοκρατία, η λαμογιά και η απόλυτη ξεφτίλα των άπληστων μπολσεβίκων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή