Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η SIEMENS ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ/ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ...ΖΗΜΙΩΜΕΝΗ!

H ΕΕ ετοιμάζει μυστική συμφωνία με τις ΗΠΑ που θα επιτρέπει σε πολυεθνικές όπως η Siemens να μηνύουν την Ελλάδα σε μυστικά δικαστήρια και να ζητούν εκατομμύρια σε αποζημιώσεις όποτε εκείνες...


κρίνουν ότι τα συμφέροντά τους πλήττονται από την εθνική μας νομοθεσία. Όμως, ένα πανευρωπαϊκό κίνημα έχει βάλει στόχο να σταματήσει το πλιάτσικο των πολυεθνικών! 

Το επείγον ψήφισμα κλείνει σε λίγες μέρες – υπόγραψε τώρα για να σώσουμε τη δημοκρατία μας:

 https://secure.avaaz.org/el/stop_ttip_greece/?ktsmkebΣας καλούμε να διακόψετε τις διαπραγματεύσεις για τη «Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων» (ΤΤΙΡ) με τις ΗΠΑ και να ακυρώσετε τη «Συνολική Οικονομική και Εμπορική Συμφωνία» (CETA) με τον Καναδά. Οι συμφωνίες αυτές περιλαμβάνουν ζητήματα μείζονος σημασίας (όπως η διευθέτηση διαφορών επενδυτή-κράτους και οι κανόνες σχετικά με την κανονιστική συνεργασία) και αποτελούν απειλή για τη δημοκρατία και το γράμμα του νόμου. Είμαστε ενάντια στην υποβάθμιση των εργασιακών, κοινωνικών, περιβαλλοντικών, ιδιωτικών και καταναλωτικών προτύπων, καθώς και την απορρύθμιση των δημόσιων υπηρεσιών (όπως το νερό) και των πολιτιστικών αγαθών μέσα από αδιαφανείς διαπραγματεύσεις. Στηρίζουμε μια εναλλακτική εμπορική και επενδυτική πολιτική για την ΕΕ.
To Avaaz προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών σου δεδομένων και σε κρατάει ενήμερο/η σχετικά με αυτήν ή άλλες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου