Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ¨Η ΠΟΙΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!

Αυτές είναι τρεις Συριζαίες που μόλις τις βλέπεις...τρομάζεις! Οι φωτογραφίες τους μπορούν να δείχνονται στα παιδιάκα που...δεν τρώνε το φαγητό τους! 
Η κυρία ψηλά-πάνω είναι η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μέχρι πρότινος...


αναπληρώτρια υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής. Σε αυτή τη φάση δεν προτιμήθηκε από τον Τσίπρα, διότι προκάλεσε πολούς Έλληνες με το να λέει "οι μετανάστες λιάζονται στις πλατείες...". Θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει την Τασία Χριστοδουλοπούλου με την Μπριζίτ Μπαρντό όπως είναι σήμερα βέβαια, και όχι όπως η Γαλλίδα ήταν στα νιάτα της- κούκλα!

Η κυρία στο μέσον είναι η Θεανώ Φωτίου, Αναπληρώτρια  Υπουργός για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Δείτε ύφος. Πιο πολύ στον Μουσολίνι παραπέμπει! 

Και στο κάτω μέρος είναι η Σία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας! Θα μπορούσε καλλιστα να ενσαρκώσει τον ρόλο της κακιάς-στρίγγλας Κρουέλα Ντε Βιλ (κάτω). Η κυρία Αναγνωστοπούλου προχωρά με ταχείες διαδικασίες στην κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών. 

Βοήθειααα μαμααα!

2 σχόλια:

  1. Πατσαβούρες βρωμιάρες θλιμμένες γκέισες του ΣΥΡΙΣΛΑΜ είστε η σαβούρα της Ελλάδας . Σκουπίδια , αποβράσματα και ΛΕΣΒΙΕΣ έχετε κάνει την Ελλάδα ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ . Σε λίγο καιρό θα κάνουν και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τα σκιάχτρα της ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑΣ της ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ένας λαός εκλέξει τους άξιους, εκπροσωπείται από άξιους.
    Εάν ένας λαός εκλέξει τους ανάξιους, εκπροσωπείται από ανάξιους.
    Εάν ένας λαός δεν βλέπει ή δεν θέλει να δει ότι βαδίζει προς τον γκρεμό,
    θα γκρεμοτσακιστεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή