Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΘΕΟΣ ΦΙΛΗΣ, ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΓΙΩΝ! ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ!

«Τι δουλειά έχουν τα λείψανα να τριγυρνάνε από εδώ κι από κει; Υπάρχει....

ένα θέμα σεβασμού που πρέπει να έχουμε απέναντι στη λαϊκή θρησκευτικότητα, όχι, όμως, να αποδίδουμε τιμές αρχηγού κράτους στα λείψανα μιας Αγίας.
Πριν μερικό καιρό, την Μεγάλη Παρασκευή, ήρθε το 'Αγιο Φως με τιμές πάλι αρχηγού κράτους, δηλαδή δυο αρχηγοί κρατών επισκέφτηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα και είναι το 'Αγιο Φως και τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».
Νωρίτερα στο τηλεοπτικό σταθμό Mega είχε μιλήσει για «εμπόριο λειψάνων», με αφορμή την μεταφορά τους στον 'Αγιο Σάββα, σημειώνοντας πως «είναι λάθος να δίνουμε το σήμα ότι μπορεί να αντικατασταθεί η Ιατρική».
Αυτά έλεγε ο Φίλης ως κυβερνητικός εκπρόσωπος της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Σήμερα είναι ο νέος υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Άθεος από φύτρα έρχεται στο πόστο αυτό για να σαρώσει την παιδεία και την Ορθοδοξία μας από τα σχολεία. Μην ξεχνάμε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση διά του Κουράκη είχε συναντηθεί με την Ένωση άθεων. Τότε μάλιστα γράφαμε χαρακτηριστικά:  Ο επόμενος ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την κατάργηση των Θρησκευτικών και του σταυρού από την ελληνική σημαία!

5 σχόλια:

  1. Μεγάλος ανθέλληνας μισεί όσο κανένας άλλος αυτή την χώρα και θα κάνει τα πάντα να την καταστρέψει . Την παιδεία θσ την διαλύσει και θα εξαφανίσει την Ελληνική Γλώσσα . Αυτός ο Γενίυσαρος έχει πολλά εκατ. ΕΥΡΩ στο εξωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ . ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψτε βρομο φαττσισ απατεώνα . Ο Γκιαούρ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΠΕΗΣ του ΣΥΡΙΣΛΑΜ
    Ο τουρκόγυφτος κομμουνιστής με τα πολλά λεφτά
    Αυτούς τους αληταράδες ψηφίζουν τα ΖΩΑ / ΠΡΟΒΑΤΑ οι αριστεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα, όπως δείχνουν τα πράγματα, πηγαίνει από το κακό
    στο χειρότερο.
    Οι Έλληνες απλώς παρακολουθούν τα τεκταινόμενα.
    Πώς θα σωθεί η χώρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΔΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΑΟΣ . ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή