Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

"ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ"; ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΟΠΑΠ!

Από τις 8 Σεπτεμβρίου έχουμε στείλει επιστολή στον ΟΠΑΠ στην οποία θέτουμε ερωτήματα που μας έχουν διατυπωθεί από αναγνώστες μας-παίκτες τυχερών παιγνίων του Οργανισμού, με τα οποία ζητάμε απαντήσεις. Ο ΟΠΑΠ, όχι μόνο δεν μας απάντησε αλλά δεν τηλεφώνησε...


καν να μας δώσει αριθμό πρωτοκόλλου! Όταν στείλαμε το FAX και τηλεφωνήσαμε για να μας δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου, η απάντηση που πήραμε από την κυρία/υπάλληλο, ήταν: "Θα σας τηλεφωνήσουμε εμείς για να σας δώσουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου"!
Ακόμη μας... τηλεφωνούν! Σχεδόν 20 μέρες μετά!  
Δείτε ακριβώς τι ανέφερε η επιστολή μας: 
"ΑΘΗΝΑ 8/9/2015
ΘΕΜΑ: ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
Υπ’όψιν κ. Παναγιώτη Κογκούδη (αρμόδιου επί των κληρώσεων).
Μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε κατά την οποία μου ζητήσατε να σας στείλω επίσημη επιστολή ώστε να απαντήσετε, ανταποκρίνομαι άμεσα και ερωτώ:
 Για ποιο λόγο οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ (Τζόκερ, Λοττο κ.α.) ξεκινούν μισή ώρα μετά το κλείσιμο των ειδικών μηχανημάτων που δέχονται τα δελτία; Για ποιο λόγο δεν ξεκινούν αμέσως, όπως άλλωστε συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου η κλήρωση αρχίζει ένα λεπτό μετά το κλείσιμο των ειδικών μηχανημάτων;
Επειδή δημιουργούνται πολλές υπόνοιες για «μαγειρεμένες» κληρώσεις, υπόνοιες οι οποίες έχουν διατυπωθεί και στην εφημερίδα μας, θα ήθελα από τον Οργανισμό σας να είχα μια σαφή απάντηση.
Ευχαριστώ
Μάκης Βραχιολίδης

Εκδότης-Διευθυντής"

Το πράγμα όμως έχει και συνέχεια. 
Στα χέρια μας έφτασε αυτό το δελτίο που βλέπετε με παιχνίδια από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ. 
Η συνολική αξία του δελτίου είναι 2,0 ευρώ, και όπως φαίνεται, ο παίκτης "έπιασε" τα παιχνίδια. Ενώ όμως το Μέγιστο κέρδος αναγράφει ότι κερδίζει 102,89 ευρώ, τελικά πήρε στο χέρι 34,60 ευρώ! 

Εμείς δεν παίρνουμε καμία θέση. Εμείς ακούμε παράπονα, διαμαρτυρίες και τα μεταφέρουμε στον ΟΠΑΠ προσδοκώντας να λάβουμε επίσημη απάντηση. Όμως, εδώ και 20 μέρες ο ΟΠΑΠ σιωπά. Παρακαλούμε τον κύριο Παναγιώτη Κογκούδη να απαντήσει επιτέλους στην επιστολή ππου του έχουμε στείλει και βλέπετε πιο πάνω!


2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!! ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΤΥΠΟΣ Κ ΕΠΙΑΣΕ 5 ΣΤΑ 7.
    ΑΝ ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου αν προσεξεις παιζει ειδικο συστημα και εχει δυο ματς η να ερθουν 1 ημιχρονο η 2 ημιχρονο.και το μεγιστο κρδος ειναι αν πιασεις τις μεγαλυτερες αποδοσεις απο αυτο και τα οποια τα επιασε..ρωτα εναν πρακτορα να στο πει καλυτερα απο κοντα γτ απο εδω ειναι δυσκολο να εξηγηθει :)

      Διαγραφή