Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ; ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; Ε, ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΠΡΑ!!!


Ποιανού πατέρας είναι ο κύριος πίσω από τον Παπαδόπουλο μέσα στον κύκλο;
 Η  φωτογραφία αναρτήθηκε....
στο διαδίκτυο και εάν είναι αυτός που αναφέρουν κάποια sites λέμε ότι θα γίνει πανικός κυριολεκτικά; Τσίπρα εσύ τον αναγνωρίζεις;
TSIPRASPATERAS
πληροφορίες voicenews.gr

9 σχόλια:

  1. Όλοι γνωρίζουν ιδίως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ότι ο κομμουνιστής Τσίπρας είναι σνηψιός του Πατακού . Ο πατέρας του Τσίπρα κσι η γυνσίκα του Πατακού ήταν αδέλφια . Ο πατέρας Τσίπρας είχε κατασκευαστική εταιρία με την στήριξη Πατακού κσι ήτσν φανατικός υπέρ της ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις έπεσε η χούντα, σχεδόν όλοι δήλωναν αντιχουντικοί ή
    αντιστασιακοί.
    Ένα ερώτημα που προκύπτει σήμερα είναι το εξής.
    Πότε περνούσαν καλύτερα οι Έλληνες, τότε ή τώρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά είναι γνωστά σε όσους θέλουν να τα ξέρουν. Διαδίκτυο και οικογένεια Τσίπρα, θα διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα,(τότε όλα τα έργα του δημοσίου τα αναλάμβανε η ΜΟΜΑ, σε όλη την επικράτεια...εκτός από την Ήπειρο, εκεί ποια κατασκευαστική εταιρία είχε πάρει τα έργα ;;;) Όπως ό,τι και ο θείος Ηρακλής, πρώην βουλευτής της ΕΔΑ, επί επαναστάσεως και επταετίας, διετέλεσε αντιπρόεδρος του παναθηναϊκού.(οι διοικήσεις και των ομάδων, είχαν διορισμένους δικούς τους ανθρώπους)
    Αυτά τα έγραφα και προεκλογικά (εκλογές Ιανουαρίου) εδώ, με την υποσημείωση ότι θα ''βγουν στην φόρα'' όταν κάνει την βρώμικη δουλειά ο ''καταληψίας'' και δεν θα τον χρειάζονται άλλο, οπότε θα αποκαλύψουν και το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειας!
    Την ''βρώμικη δουλειά'' την έκανε...είναι το τρίτο μνημόνιο και η ταφόπλακα της Ελλάδος με τους λαθρομετανάστες...από τώρα θα αρχίσει η αποδόμηση του ''νεαρού'' και σε λίγο χρονικό διάστημα, θα πάμε σε ''κυβέρνηση διορισμένων'' για να εφαρμόσουν, ή μάλλον για να ''ρίξουν την χαριστική βολή στον κρόταφο του Έλληνα'' !!!
    Α, kάτι ακόμα που αξίζει, είναι το ποια εταιρία έχει εικονικά τιμολόγια από τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004, μαζί και με άλλη γνωστή οικογένεια... νταβατζίδων ;;;
    ''Ρωτώντας, πας στη πόλη''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ καθίστε αναπαυτικά, πατήστε το κουμπάκι και...απολαύστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η οικογένεια Τσίπρα στήριξε όσο κανένας άλλος την Δικτατορία Παπαδόπουλου η οποία πράγματι έκανε την Ελλάδα πανίσχυρη οικονομικά και στρατιωτικά την εποχή εκείνη . Γι αυτό οι αμερικάνοι τον ανέτρεψαν με τον βλάκα Ιωαννίδη και του έφτιαξαν το μπουρδελο πολυτεχνείο .όπου οι μπούληδες της Φιλοθέης της Εκάλης και του Ψυχικού έκαναν τον Τσε Γκεβάρα . Ο απροσάρμοστος υιός MR ALEXIS με τα εκατ. της Δικτατορίας που έβγαλε ο πατέρας του και έξωθεν εντολή κάνει τον Επαναστάτη και μας έχει κάνει την Ελλάδα ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΑΛΛΗ ,ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .....ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ???ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ....ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ....!!ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΕΝΝΗ8ΗΚΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ......ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ???? ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή