Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΛΗΣΤΗ! ΡΕ, OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 360 ΕΥΡΩ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ...ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΣΟΥ;;; ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Το κράτος είναι ληστής. Οι πολιτικοί ταγοί που έχουν κληθεί ως κυβερνώντες να υπερασπιστούν τον Πολίτη (αυτό είναι το συνταγματικό....


τους καθήκον) κλέβουν τον λαό. Αρπάζουν τον μισθό και τις συντάξεις του, κλέβουν ή αλώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία με το να τζογάρουν στο χρηματιστήριο τα αποθέματά τους, αρπάζουν με το PSI ό,τι περιουσία έχει απομείνει στα ασφαλιστικά ταμεία και τώρα το κράτος δραπετεύει ως κοινός απατεώνας. "Δεν θα πληρώνω πάνω από 360 ευρώ σύνταξη στον κάθε Έλληνα" λέει σήμερα η Πολιτεία και σαρώνει όλες τις συντάξεις εξαθλιώνοντας περαιτέρω τον ελληνικό λαό. Ο κόσμος οφείλει να εξεγερθεί εν ονόματι του συντάγματος το οποίο κονιορτοποίησαν οι πολιτικοί και να πάψει να είναι συνεπής. Ο έχων φορολογική συνείδηση σήμερα, θεωρείται και είναι μακάκας. Το κράτος σε έκλεψε συνέλληνα και σου ζητάει να είσαι συνεπής απέναντί του! Είναι ΚΡΑΤΟΣ-ΚΛΕΦΤΗΣ που πρέπει να τιμωρηθεί. Πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν οι πολιτικοί-λαμόγια που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό υπηρετώντας τους τοκογλύφους αντί για το Σύνταγμα! Αντί να υπερασπιστούν τώρα, την ύσατααη στιγμή τον Έλληνα φορολογούμενο, συμφωνούν και υπογράφουν συμβόλαια με τους τοκογλύφους ότι το κράτος θα εγγυάται βασική σύνταξη 360 ευρώ για τον κάθε Έλληνα και από 'κει και πέρα θα κάνει τον Κινέζο! Είναι ΑΠΤΕΩΝΕΣ οι πολιτικοί κατάλαβέ το! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου