Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΑ@@ιΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

Η είδηση αυτή δέσποζε πέρσι τέτοια μέρα στα περισσόερα sites, όπως και στο δικό μας blog. Την είχαμε αναρτήσει στον παρακάτω σύνδεσμο: indobserver.blogspot.gr/2014/12/blog-post_981.html
Δείτε τι γράφαμε τότε:
Ενα ελληνικό "Watergate" βιώνει αυτή την στιγμή η χώρα με την...

δημοσίευση στο διαδίκτυο ηχογραφημένης συνομιλίας του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, την ύπαρξη της οποίας είχε προαναγγείλει ο φυλακισμένος εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, όπου ο πρωθυπουργός δίνει εντολή ο Ντογιάκος να "γαμ...ει τους επόμενους τρεις" αναφερόμενος στην απολογία και την ενδεχόμενη προφυλάκιση των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, Π.Ηλιόπουλου, Γ.Γερμενή και Σ.Μπούκουρα.

Η εντολή Σαμαρά - ή για να είμαστε ακριβείς και αντικειμενικοί, η φωνή που μοιάζει ακριβώς η ίδια με του Α.Σαμαρά - είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει". Οπου "παναθηναϊκάκιας" είναι ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, κατά τον Η.Κασιδιάρη (το έχει αποκαλύψει εδώ και μήνες το περιεχόμενο της συνομιλίας στην Βουλή), ο οποίος υπογράφει τις προφυλακίσεις, όπως φαίνεται κατωτέρω.

Αν δεν είναι η φωνή του Μητσικώστα, τότε είναι ο Α.Σαμαράς και το πρόβλημα που έχει η κυβέρνηση και προσωπικά ο ίδιος είναι τεράστιο, αφού εμφανίζεται να δίνει εντολές στη Δικαιοσύνη για να φυλακίσει πολιτικούς του αντιπάλους.
η πηγή ενημέρωσης ήταν το defencenet.gr σημερινό pronews.gr

2 σχόλια: