Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ 
ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ!
Θυμηθείτε το. Ο Τσίπρας είναι βαλτός από τους παγκοσμιοποιητές για να πετύχει σε χρόνο ρεκόρ όσα δεν πέτυχαν οι προηγούμενες δεξιές ή δήθεν σοσιαλιστικές κυβερνήσεις. Τον πλασάρανε ως αριστερό, εξαπάτησε τον κόσμο και σε σύντομο διάστημα επέβαλε τη χρήση....


πιστωτικών καρτών για όλο τον κόσμο. Όσα δεν πέτυχε το τραπεζικό σύστημα που πάσχιζε να πείσει τον λαό για τη χρήση των πιστωτικών καρτών, το πέτυχε ο Τσίπρας και μάλιστα οσονούπω το επιβάλλει ως υποχρεωτικό σύστημα συναλλαγής! 
Όπου νά'ναι ο Τσίπρας θα επιβάλει την εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους Έλληνες. Ήδη μπαίνει σε εφαρμογή η εκτύπωση νέων ταυτοτήτων οι οποίες ενσωματώνουν το αποτύπωμα της ίριδας καθώς και άλλων βιομετρικών στοιχείων του εκάστοτε κατόχου! Ο Τσίπρας θα κάνει...μοσχάρια με τη βούλα τους Έλληνες. Θα τους βάλει υποχρεωτικά να εμφυτεύσουν μικροτσίπ κάτω από το δέρμα τους!  Ίσως και να το θεωρεί προσωπική του επιτυχία. Διότι το επίθετό του είναι "Τσίπ-ρας" και βάζοντας "τσιπ" στον λαό, ενδεχομένως να θεωρεί ότι βάζει τη σφραγίδα του σε κάθε Έλληνα!

1 σχόλιο:

  1. Λαοί κοιμισμένοι, πάντα υποδουλωμένοι,
    πάντα εξαθλιωμένοι.
    Θα ξυπνήσουν άραγε οι λαοί;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή