Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣIA ΝΑ ΤΟΝ...ΣΠΡΩΧΝΕΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! 0-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ!

Ομάδα-παιδική χαρά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Έφαγε 3 γκολ από την Άρσεναλ, έγινε ρόμπα μέσα στο σπίτι του για δεύτερη φορά (0-3 είχε χάσει και από την Μπάγερν) και αποχαιρέτισε το Champions League! Ομάδα-συμφορά για την οποία οι Ευρωπαίοι αναρωτιούνται πώς είναι...


δυνατόν να μην χάνει ούτε ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα; Η απάντηση είναι απλή: όταν ο Ολυμπιακός έχει...δέσει τον γάιδαρό του (βλέπε διαιτησία), τότε θα παίρνει όλα τα πρωταθλήματα στον αιώνα τον άπαντα. Το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι το παραδάκι του Champions League. Άπαξ και το εξασφάλισε χέστηκε για το αν θα φάει 4άρες ή 5άρες. Το πήρε το παραδάκι και πάμε γι΄άλλα... 
Ζήτω ο θρύλος και τα...γνήσια πρωταθλήματά του!

15 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ . ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. Ο ΔΕ ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΙΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν κερδιζε την Αρσεναλ, επαιζε με την Αρσεναλ Κερατσινιου αλλα τωρα εχασε γιατι εχει δεμενη τη διαιτησια στην Ελλαδα. Πιο κομπλεξικος και ασχετος πεθαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κέρδιζε την Άρσεναλ οι Άγγλοι είχαν τον Ολυμπιακό γραμμένο στα παπάρια τους. Όταν έπαιξαν λίγο πιο σοβαρά σας πήραν τα σωβρακάκια. Που είναι ο χοντρός να καθαρίσει στα χαρτιά ???? Άφαντος !!! Πήγε να χτενίσει το μούσι !!! Καλά γαμ...στο Ουέφα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι πετάνε στην Ευρώπη και στην Ελλάδα τους φταίει η διαιτησία. Έχετε βρει άλλοθι για την ανυπαρξία σας κομπλεξάρες του κερατά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανηγυρίζουν όλοι οι πονεμένοι που έχασε ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ. Και εδώ είναι που λες "βρες το λάθος": Οπαδοί ομάδας που έχει αποκλειστεί εδώ και 2-3 αγωνιστικές από την Ευρώπη, οπαδοί ομάδας που δεν μπήκε καν στους ομίλους και οπαδοί ομάδας που δεν θυμούνται τη λέξη Ευρώπη, υποστηρίζουν την Άρσεναλ όχι για να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Ευρώπη. Αλλά για να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ σε άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραμυθιάσου όσο θέλεις και γουστάρεις, με τα πέτσινα πρωταθλήματα που ''κατακτάς'' κατ' έτος. Όμως, όπως και να το κάνουμε, οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα έπαιζε συνεχώς 20 χρόνια στο champions League, θα είχε φτάσει να παίξει τουλάχιστον σε έναν τελικό του κυπέλλου!!!
    Αν απορείς, δες΄ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...ένας τελικός, δύο ημιτελικούς, και καμμιά δεκαριά προημιτελικούς !!!
    Και όλα αυτά, γιατί μάτωναν για να πάρουν το πρωτάθλημα και η ομάδα είχε ελληνόπουλα, ή έως 2-3 ξένους ποδοσφαιριστές!!
    Σου έλυσα την απορία τσουκαλόπαιδο;
    Πρόοδο πάντως έχετε κάνει, δεν ''τρώτε'' πιά ΕΦΤΆΡΕΣ, αν και κοντέψατε πριν λίγες μέρες (ένεκα και της πλάκας που έκανε η Μπαγερν) στην Βαυαρία να σπάσετε το ''ρεκόρ σας'' και να αρπάξετε πάνω από οκτώ...!
    Προβληματίσου τσουκαλόπαιδο...καλό θα σου κάνει!!!
    ΤΡΙΦΥΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δεκαριά προημιτελικούς ρε καμπαλιάρη βλάκα.Δύο έχεις και έχεις να πάρεις νίκη στο τσουλου είκοσι χρόνια και ξεχαρμανιάζεις όταν χάνει ο Ολυμπιακός. Βολέψου στον καναπέ σου αλαφούζο, γιατί εγώ συνεχίζω Ευρώπη. Την δευτέρα μετά την κλήρωση θα μάθεις τι ομάδα θα γίνεις τον Φεβρουάριο. Σας έχουμε κάνει κομπλεξικούς. Όσο για τα εικοσι χρόνια στο cl, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15 ΣΥΜ. - ΠΑΟ 9 ΣΥΜ. - ΑΕΚ 5 ΣΥΜ. Αλλαξε πλευρό τώρα.

      Διαγραφή
    2. Ποιες συμμετοχές ρε Αρσεναλίδη Μπαγιρνάρα και Γουβεντάρα ??? Με τα λαδωμένα πρωταθλήματα ?? Συνέχισε Ευρώπη να χαρεί ο κώλος σου τριαρες !!!

      Διαγραφή
    3. Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας,για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι. Ψάξε βρες γιατί η ομάδα σου κατάντησε όπως κατάντησε μετά απο 9 συμμετοχές στο cl με αντίστοιχα έσοδα που λέτε ότι έχει ο Ολυμπιακός, γιατί χρωστάει 60 μύρια, που είναι οι αμπράμοβιτσ (πατέρας, βγενό και σια), γιατί σας διοικεί ο αφραγκούζος (χωρίς να βάλει λεφτά) και γιατί δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ερείπιο (ούτε καν πέρσι που κερδίσατε 2-1)? Κατά τ' άλλα, ναι χάνω στην Ευρώπη από την Αρσεναλ, την Μπάγερν και την Γιουβέντους, αλλά τις κερδίζω κιόλας και έχω και σταθερά απο κάτω μου ομάδες όπως η ντιναμό, η μπενφίκα η μαλμε και άλλες πολλές. Άλλωστε είναι 21ος στην Ευρώπη και είσαι 87ος, κάτω από Αστέρα, Ατρόμητο και ΓΚΑΜΠΑΛΑ.Και όπως είπαμε μην ξεχάσεις να δεις την κλήρωση την Δευτέρα να δεις τι ομάδα θα γίνεις. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Αλήθεια ο τσάκας με τους άραβες που είναι? Πρόβατα ε πρόβατα!

      Διαγραφή
    5. Μόλντε, Χέρενφεμ, Τσερνομόρετς, Μινιόν(Ουνιόν) Μακάμπι,Ελεκτροπούτερε, Πειραϊκή Πατραϊκή, ΒΈΤΛΑΝς ΝΆΟΥΣΑ....κλπ κλπ κλπ.
      Σου λένε κάτι όλοι αυτοί, γιατί τον κώλο σου τον θυμούνται ακόμα, δηλαδή τα πάρτυ που κάνανε στο σουφρίδι σου εννοώ... τσουκαλόπαιδο

      Διαγραφή
  7. Είκοσι χρόνια στο Champions League και δεν καταφέρατε ούτε μια παραγκούλα να στήσετε για να προκρίνεστε έστω στη φαση νοκ αουτ. Μα τόσο άχρηστος είναι ο χοντρός η ο προηγούμενος Κοκκαλοκαραισκάκης που τον κυνηγάνε ακόμα οι Ρώσοι για την.προκαταβολη που πήρε για το λοττο και εξαφανίστηκε. Βρωμιά και σκατά βρωμάει η ομάδα σας. Με εκπρόσωπο ένα Τσουκαλά που έχει βγάλει πρώτη δημοτικού με μέσον και έχει και εκπομπή τρομάρα σας. Άντε και του χρόνου πρωταθλητές στα χαρτια αφού τίμιο πρωτάθλημα ούτε στα όνειρά σας. Καθαρισε ο χοντρομπαμπάς πάλι. Στο Ουέφα καλές τριαρες και όσο για τον Παναθηναικό να τον βάζετε στο στόμα σας αφού το πλύνετε για να μη βρωμίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Γ' να ξεβρομίσει ο τόπος σιχάματα βαζέλες.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε κωλόγαυρε που έχεις να πάρεις παιχνίδι χωρίς λάδι από τον καιρό του Νώε. Για οκτώ κακουργήματα κατηγορείται ο χοντροβούβαλος. Άλλαξε πλευρό εσύ και θυμήσου ότι όλες οι συμμετολές στο CLβρωμάγανε λάδια από τους λαδιάρηδες προέδρους σου. Στα χαρτιά όλα τα μαιμουδίστικα πρωταθλήματα. Μέχρι και οι δικοί σου σε κράζουν. Μπες στο καβούκι σου και κάνε τουμπέκα μέχρι να δας την επόμενη τριάρα τεσάρα η εφτάρα. Αλήθεια η εφτάρα πρέπει να πόνεσε πολύ έ ??? Και χωρίς σάλιο. Άλλα και φέτος τα κλάσατε στη Λεωφίρο και το χαλάσατε το παιχνίδι. Σκουπιδαριό και μπόχα .

      Διαγραφή
    3. Μιλάει η βαζέλα για βρόμικους προέδρους, καπετάνιος, φιλιππίδης, μήτσου, πατέρας, αλ αφ ούζος και το πρεζάκι ο τράκης. Μπες στην τρύπα σου τωρα, πήγαινε να βάψεις κανα κάγκελο στη λεωφόρο και ξαναβγες τον Φεβρουάριο μπας και ξαναχάσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Σιχάματα στην Γ' για χρέη, ουστ.

      Διαγραφή