Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 0-1 ΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ!

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί της γερμανικής Ντόρτμουντ πέτυχε ο ΠΑΟΚ με 0-1, αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι το Europa League! Σε...


αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο οποίος ταπεινώθηκε με 0-3 μέσα στο σπίτι του από την Άρσεναλ, ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και τσαμπουκά απέναντι στους Γερμανούς και με το γκολ του Μακ γύρισε στη Θεσσαλονίκη με την περήφανη νίκη!
Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ:

φωτό από zougla.gr

12 σχόλια:

  1. Ο ταπεινωμενος συνεχιζει να παιζει στην Ευρωπη σε διοργανωση που η Λαρισα+1 τερματισε 3η και καταϊδρωμενη!!! Αντε φαε τωρα τη μπουγατσα και κοψε τη ληγμενη μαλαματινα.
    Υ.Γ. Χαιρετισματα εχεις απο την Καμπαλα, πελατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΤΕΣΑΡΕΣ Η ΕΦΤΑΡΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΦΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΕΡΑΣΕ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΟΥΣΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΩΤΟΦΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΤΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κλασσικός ο μαλάκας ο βάζελος, μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Μείνε στη μιζέρια σου και περίμενε τη Δευτέρα να δεις τι ομάδα θα γίνεις.
      Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να πας για βάψιμο στο μπουρδέλο!

      Διαγραφή
    2. Ποναει ακομα η Καμπαλα τον πατο σου, τρυπημενη;

      Διαγραφή
  3. Ο κλασσικός κωλόγαυρος. Ο αη χοντροβασίλης σας εδωσε αλλο ένα πρωτάθλημα δώρο. Άντε φάε τη μπανάνα σου και αν δεν έχεις όρεξη βάλτη εκεί που ξέρεις πιθηκάνθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαζέλα πονάς και φταίει ο Πειραιάς χαχαχα. Ο Τσάκας και οι Άραβες που είναι ρε πρόβατο για να σας κάνουν ομάδα; μπεεε

      Διαγραφή
  4. Ο Τσάκας και οι Άραβες δεν έχουν οκτώ κακουργήματα σαν τον χοντρομουσάτο μωρή λούγκρα. Με τα λεφτά και ο Τσουκαλάς φτιάχνει ομάδα σούργελο σαν το θρήνο. Μόνο Ελλάδα μπορεί να αγοράσει . Στην Ευρώπη σας γαμάνε και οι κότες. Να δούμε αν ποτέ λειτουργήσει η δικαιοσύνη ποσα ισόβια θα φαει η χοντρολουλου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά είσαι πιο ηλίθιος απο το μέσο βάζελο. Αντε να δεις την δίκη του σκαϊ τώρα, πισωγλέντη αιώνιε τριτοτέταρτε. Πολύ ασχοληθηκα μαζί σου, βλήμα.

      Διαγραφή
  5. Ποιά δίκη μωρή άρρωστη λινάτσα ? Είδα κανονική δίκη με κατηγορούμενο τον χοντρομαφιόζο . Αν δεν ήσουν ανεγκέφαλος και καθύστερος θα καταλάβαινες τι επιχείρηση είναι η κωλογαυρία. Άειντε μόσχαρε ξύπνα όλα τα ματς τα αγοράζει ο χοντρός για το χρήμα του Τσου Λου βόιδακλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χοντρομαφιοζος μονο ο Νταντυ με τον "θαμνακια" υπαρχει. Φαε τωρα το αγγουρι και μοκο.

      Διαγραφή
  6. Και τον Φίλιππο Συρίγο ποιος τον έφαγε ρε στουρνόβοιδο ? Ο Κόκκαλης επειδή αποκάλεσε Κοκκαλισκάκη το μαντρί σας. Θα μου πεις εσύ για Μαφία που βρωμάτε από χιλιόμετρα με τα στημένα παιχνίδια. Πρωτάθλημα τίμιο πήρατε πριν είκοσι χρόνια επί Νταιφά μετά ήρθρ η βρωμιά και η μπόχα και όλα αγορασμένα ήταν. Άντε πήγαινε να φας τη χλαπςτσα σου στο Ουεφα και του χρόνου πάλι στο Τσου Κου να βλέπουμε τις τριάρες να χαιρόμαστε. Ευτυχώς υπάρχει και ο κωλόγαυρος και σπάει η μονοτονία. Στην υγειά της Άτσεναλ που σας εχωσε το τρίτο το μακρύτερο. Τρια και σημαδιακά. Να ταχετε μέχρι τα άλλα τρία που θα σας χώσουν. Λέγε ότι θες βαρέθηκα να μιλάω με λινάτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ρε Σερλοκ Μπουγατσοβλαχε που ξερεις και ποιος εφαγε τον Συριγο. Ο Συριγος πεθανε απο πολυετη μαχη με τον καρκινο δημοσιογραφε της πλακας. Οπως και επισης ειχε καταδικαστει σε 8μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση ιδιαίτερα με την «Υπόθεση Κιάππε». Αντε κοψε τωρα τα ληγμενα γιατι το τερματισες μπουχεσα.
      Υ.Γ. Πιτσα, μπαλα και Καμπαλα μπουκωμενη!!!

      Διαγραφή