Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤOΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ! ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ! ΔΕΙΤΕ...

Δείτε φάτσα αναίσθητου και ανάλγητου πρωθυπουργού! Ο Αλέξης Τσίπρας χασκογελάει στα παρασκήνια κατά τη δεύτερη επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου, «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», που....

πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Γκλόρια». 
Αναίσθητος για τα όσα μας έχει προκαλέσει και την κρίση που επιδεινώνει σε όλα τα νοικοκυριά, το γλεντάει δεόντως με τον Λάκη Λαζόπουλο! 
Το «παρών» στην παράσταση εκτός από τον Τσίπρα με την Περιστέρα, έδωσαν επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και πολιτικοί, οι οποίοι απόλαυσαν το χιουμοριστικό έργο, που αποτελεί διασκευή της γαλλικής κινηματογραφικής κωμωδίας που «έσπασε» ταμεία, «Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?»
Μεταξύ άλλων, την παράσταση παρακολούθησαν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης με τη σύζυγό του.
Επίσης, παρόντες ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.


1 σχόλιο:

  1. Να πέσει αμέσως η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να εξαφανιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος και η παρέα του μαζί με τους λαθρομετανάστες και την τεταρτρόικα και να φύγουν από την Ελλάδα! Δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή