Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΖΗΛΕΨΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 100ΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ"!!! ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος σε ερώτηση για τα νέα μέτρα που θα φέρει η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα για τη μείωση των συντάξεων...

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία.

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο Δημήτρης Καμμένος, όμως, σχολίασε και την πρόσφατη εμφάνιση του Κώστα Ζουράρι σε εκπομπή του ΣΚΑΪ με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για όσα ακούγονται τελευταία για τις εσωκομματικές σχέσεις και το αν παραμένει στέλεχος των ΑΝΕΛ.

«Έγραψε μια εφημερίδα φίλα προσκείμενη σε εμάς του Ολυμπιακούς ότι κάτι γίνεται με το κόμμα. Όχι, δεν γίνεται κάτι. Με τον κ. Ζουράρι έχω θέμα. Με την έννοια δεν μπορεί να έχω τύπου χούλιγκαν υφυπουργό, με μπλουζάκι του ΠΑΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

scoops.gr (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. Πολύ μαλάκας ο Δημήτρης Καμμένος. Άλλωστε και οι 153 συμμρίτες συριζοανελαίοι είναι πολύ μαλάκες και σαν τον Δημήτρη Καμμένο και γι΄αυτό έστειλαν την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες πιο κάτω και από τον πάτο στον λαθροβόθρο και στα hotspot!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καμμέμος δεν έμαθε οτι η σύνταξη του παππού είναι πληρωμένες εισφορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή