Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΓΟΥΔΗ"! ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Μόλις πριν λίγο εκδόθηκε δελτίο τύπου από το...

Μαξίμου μετά τη διυπουργική συνάντηση υπό τον Πρωθυπουργό κατά την οποία αποφασίσθηκε η επίσπευση των διαδικασιών -με επόμενο βήμα την ερχόμενη εβδομάδα- που θα θέσουν σε ισχύ το Σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα". Μέσα στα στάδια υλοποίησης η χωροθέτηση και κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, η ανάπλαση της Λεωφόρου και η δημιουργία Μητροπολιτιkού Πάρκου Γουδή...



Ολόκληρο το δελτίο τύπου που εξασφάλισε το myxolargos/mypapagos 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19/4/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διυπουργική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για τη «Νέα Αθήνα»

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό, Σωκράτη Φάμελο, και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, και συζήτησαν τα βήματα ενεργειών για την υλοποίηση του σχεδίου για τη «Νέα Αθήνα» με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την περιβαλλοντική αναβάθμιση στην πρωτεύουσα.
Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής επεξεργάζεται την κατάθεση συνολικού σχεδίου που περιλαμβάνει πέντε αναπλάσεις:
1. Την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου και του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας,
2. Τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή,
3. Την ανάπλαση της περιοχής της Λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου βρίσκεται και το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» του Παναθηναϊκού,
4. Την αναβάθμιση της περιοχής του Βοτανικού στον Ελαιώνα, και 
5. Τη χωροθέτηση και κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Κατά τη διυπουργική σύσκεψη αποφασίστηκε η επίσπευση των ενεργειών για εκπόνηση των σχετικών μελετών βάσει των οποίων θα καθοριστούν οι τροποποιήσεις στο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνα, καθώς και η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία.

Την επόμενη βδομάδα θα συγκροτηθεί επιτελική ομάδα από εκπροσώπους των συναρμόδιων Υπουργείων, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, και του Παναθηναϊκού που θα συντονίζει και θα παρακολουθεί την εκτέλεση του έργου.
http://myxolargos.gr(τίτλος: δικός μας)

10 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΦΡΑΠΕΔΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΟΛΙΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ.
    Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ,ΤΑΒΕΡΝΕΣ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!
    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ,ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ,ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΚΟΣΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ.
    ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ Ή ΑΝ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΕΙ,ΕΞΟΡΙΣΕΙ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ Ή ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ !!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντί να παρακαλάτε να γίνουν σύγχρονοι αθλητικοί χώροι που θα συμβάλουν θετικά στην "πρόοδο" και την "υγεία" των νέων της περιοχής και όχι μόνο,ξεφεύγοντας από τα ναρκωτικά και τα φραπεράδικα, δημιουργείτε μια άνευ προηγουμένου αναστάτωση στους δημότες των γύρω περιοχών!! πρόκειται για αθλητικούς χώρους κύριοι και κυρίες και όχι για μπουρδέλα!!! αθλητικοί χώροι κύριοι, έστω ενός σωματείου,αλλά χώρος άθλησης!!! τώρα αν θα ενοχλεί η ηχορύπανση των ιαχών σε ημέρες αγώνων μερικούς υπερήλικες της γύρω περιοχής, είναι το λιγότερο!! το μέλλον ανήκει στους νέους πως να το κάνουμε!!! τώρα αν επίσης ενοχλεί οπαδούς αντιπάλων σωματείων ξύδι.... μια ζωή διεσπασμένη αυτή η χώρα σε κόμματα, σε σωματεία, σε φατρίες κ.ο.κ.Η ΕΛΛΆΔΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ!! ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!αι σιχτιρ επιτέλους, γι αυτό πάμε κατά διαόλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι νομίζουν ότι αυτός ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ θα κάμει έργα είναι βαθιά νυχτωμένοι και ζουν σε άλλη χώρα . Έργα θα κάνει μόνο μια πραγματική κυβέρνηση Ελλήνων χωρίς εξάρτηση από τους τοκογλύφους . Χιλιάδες πεθαίνουν μέσ και έξω από τα Νοσοκομεία Κρεματόρια της αριστεράς γιατί δεν έχουν χρήματα και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ζουν με λιγότερα από χίλια ευρώ τον ΧΡΟΝΟ την ώρα που οι κομμουνιστές λεηλατούν τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ . Ο ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΠΑΣΑΣ ALI BABAS TSOGLAN MR ALEXIS MADE IN USA ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ θα λεηλατήσει την χώρα και θα την κάψει ολοσχερώς έχοντας δίπλα του εκατ. ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 . ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παπαδόπουλος και οι συν αυτώ πέθαναν πάμπτωχοι στη φυλακή,αλλά ο Τσοχατζόπουλος είναι έξω.Οταν οι λεγόμενες "εξεταστικές επιτροπές" σκοντάψουν στο όνομα κάποιου πολιτικού το θέμα παραπέμπεται στη βουλή,η οποία ουδέποτε αποφάσισε άρση ασυλίας.Πόσο ήταν το δημόσιο χρέος το '74 και πού έφθασε;Τελικά ποιός εγκληματεί κατά ης δημοκρατίας;

      Διαγραφή
  6. ΘΑ ΗΓΗΘΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι συντοπίτες των 12:09 και 5:30 είναι εκτός θέματος, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!!!!!παρακαλώ ξαναδιαβάστε το άρθρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή