Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ: ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ “ΘΥΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΆΣΑΝΤ! Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ! ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ! ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Ο ΤΡΑΜΠ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΤΛ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ!!!… 

ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ…ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!…ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ» ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΟΥΗΔΕΖΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ…!!!…

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.24μμ, 16 Απριλ. του 2017 | JohnKountouris.com

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 2016 ΟΠΟΥ ...
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΣΤΟΡΓΙΚΗ» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΩΣ «ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΆΣΑΝΤ»!!!…

See first how Syrian “opposition” groups MURDER INNOCENT CHILDREN in Syria and then experiment on them by injecting them with chemicals to pass them off as “Assad’s victims”!!!

Δείτε τα ΒΑΜΠΙΡ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !!!

Look at these BLOODSUCKERS in action!!!….
Σύμφωνα με το κορυφαίο σάιτ VeteransToday.com που είναι ΠΡΩΤΟ στη συλλογή πληροφοριών για αυτά που συμβαίνουν στη Συρία καθώς και αλλού στη Μέση Ανατολή όπου υπάρχει το χάος…

According to VeteransToday.com…

Πηγές του Λευκού Οίκου μας λένε ότι ο Τραμπ, με τη βοήθεια του διευθυντή της CIA Mike Pompeo και σε συντονισμό με το Ισραήλ, το Κατάρ και την Τουρκία, οργάνωσαν την επίθεση του φυσικού αερίου στη περιοχή της Ιντλίμπ, φέρνοντας μέσ’ στη χώρα κινηματογραφικά συνεργεία. Οι πηγές μας επί του εδάφους στη Συρία λένε, επίσης, ότι έφεραν στην χώρα το αέριο χλώριο.
Sources in the White House tell us that Trump, aided by CIA Director Mike Pompeo and in coordination with Israel, Qatar and Turkey, staged the Idlib gas attack, sending in film crews. Our sources on the ground in Syria also say that chlorine gas was brought in.

Δύο φορτηγάκια Peugeot «Αλάσκα» με πινακίδες κυκλοφορίας τουρκικές ξεφόρτωσαν μια αποστολή του αερίου χλωρίου στα γραφεία των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στη πόλη Χαν Sheikhoun, που χρησιμοποιούν από κοινού με την Αλ Κάιντα. Τα έχουμε όλα! Δηλ., την ψεύτικη έκθεση του Pompeo, που την τρώει ζωντανή ένας επιστήμονας του MIT!
Two Peugeot “Alaska” pickup trucks with Turkish license plates offloaded a shipment of chlorine gas into the offices of Turkish intelligence in Khan Sheikhoun, which they share with al Qaeda. We have it all, Pompeo’s fake report, eaten alive by an MIT scientist:

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η ομάδα του Τράμπ –η οποία περιελάμβανε τα Λευκά Κράνη, το πρακτορείο ειδήσεων al Jazeera και ομάδες ταινιών του πρακτορείου Reuters, κι οι ομάδες έχουν από καιρό συνεργαστεί με τον ISIS, την Αλ Κάιντα και την τουρκική MIT στο εσωτερικό της Συρίας- σκότωσε στην πραγματικότητα κατοίκους της περιοχής. Ήταν όλο στημένη ΧΩΡΙΣ ύπαρκτα θύματα. Άρα, αποκλείται να έκανε κάτι τέτοιο ο Άσαντ!
There is no proof that Trump’s team – which included White Helmets, al Jazeera and Reuters film teams, these groups have long worked with ISIS and al Qaeda inside Syria, and Turkish intelligence – actually killed local residents.

Σημείσωσις: θύματα ΥΠΑΡΚΤΑ υπήρξαν (9 συνολικά με πολλούς τραυματίες) μετά από την επίθεση που έκανε ο Τράμπ κατά της κυβέρνησης Άσαντ με βάση την εν λόγω ΨΕΥΤΙΚΗ έκθεση του Τράμπ για την δήθεν «χημική επίθεση» του Άσαντ, κτλ….

Note: There were, however, REAL Syrian victims of Trump’s missile launch on Assad as we all know by now!…

2 σχόλια: