Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...

γράφει ο Νικος Βραχιολιδης.  
 Αυτοί οι Γερμανοί δε παίζονται! Μάθανε ότι γ@μι@μ@στε και πλάκωσαν και...... αυτοί! 
Ο NESCAFE της πρώτης φωτογραφίας, 200 γρμ, έρχεται από τη Γερμανία....

κατευθείαν. Πριν δύο χρόνια κόστιζε 3.75 ευρώ, όταν ο δεύτερος της φωτογραφίας που γίνεται στην Ελλάδα από το Λουμίδη, κόστιζε 4.75, ένα ευρώ φθηνότερα. Οι τιμές αυτές είναι στα super market Lidl. 
Δείτε πόσο κοστίζει σήμερα: 5.99 ο γερμανικός και 7.25 ο Ελληνικός ! Τι άλλαξε; Αυξήθηκε το κόστος παραγωγής, στη Γερμανία μάλλον, αυξήθηκαν οι μισθοί, γιατί στην Ελλάδα μειώθηκαν! Αυξήθηκε το πετρέλαιο, τα έξοδα μεταφοράς δλδ; 
Αντί δηλαδή να μειωθεί η τιμή πώλησης, αυτού που κάνει ο Λουμιδης τουλάχιστον, αυξάνεται και πουλιέται στα Lidl 7.25 ευρώ, ακριβότερα από κάθε άλλο ελληνικό super market!
Ευτυχώς που άλλαξε η εικόνα του καφέ (τρίτη φωτογραφία κάτω δεξιά) και τον δίνουν με προσφορά τα super market τώρα π. χ ΑΒ, Μασούτης την συσκευασία των 200 γρμ με 5.25 ευρώ. Μπορεί να μας πει κάποιος πότε οι Γερμανοί θα σταματήσουν να μας εκμεταλλευονται και να ζουν εις βάρος μας! 
Δε φταίνε αυτοί! Βρίσκουν και τα κάνουν! 
Πρέπει να τους στείλουμε στο δι@ολο!

4 σχόλια:

  1. Τους εχω ηδη στειλει στον διαβολο...
    ΔΕΝ ψωνιζω εδω και χρονια πλεον, απο τα λιντλ,
    αλλα και απο πουθενα αλλου ΚΑΝΕΝΑ γερμανικο προιον.

    Αγορασα προσφατα πλυντηριο ρουχων. Η πρωτη ερωτηση που εκανα ηταν να μου δειξουν πια δεν ειναι γερμανικα.

    Να τουςεπιστραφουν και να τα βαλουν ολα στον κwλο τους, οι κτηνοβατες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσότεροι κάνουν σχόλια μόνο αν γράψει κάποιο άρθρο ο Δήμαρχος η ο Τίγκας η ο Κουμγιουτζόπουλος . Στα μεγάλα σοβαρά προβλήματα της χώρας μας είναι αδιάφοροι . Γι αυτό κάθε μέρα έχουμε νέους φόρους από τα καθάρματα της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καφές σε λίγο θα κοστίζει 5 ευρώ το μικρό σακουλάκι . θα μας λιώσουν με νέα φοροκαταιγίδα . Ο Σουλεϊμάν TSOGLAN ALI PASAS ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ MR ALEXIS MADE IN USA του ΣΥΡΙΖΑ θα εξαφανίσει την Ελλάδα από τον χάρτη . ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν . Χάος και Σκοτάδι μας περιμένει όλους . ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς θα κάψουν και θα λεηλατήσουν τα πάντα και τα σιχαμερά κομματόσκυλα κοιμούνται ΟΡΘΙΑ . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΥΠΝΑ ΕΛΕΕΙΝΕ ΡΑΓΙΑ ΞΥΠΝΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή