Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ: "ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ! ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"! ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, έχοντας την εφημερίδα μας στα χέρια του και προβάλλοντας το ρεπορτάζ του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" για τις παρασκηνιακές ζυμώσεις που θέλουν το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Σάββα να βάζει λουκέτο χάριν των ισλαμιστών και του ανεγειρόμενου τεμένους, ξεσπαθώνει. "Θέλετε να κάνουμε τέμενος; Ομόλογη σχέση με την Τουρκία. Αγιά-Σοφιά, ναός χριστιανικός, να...

εξυπηρετεί την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του 1981, όπου λέει ότι οι χώροι λατρείας επιστρέφουν στον σκοπό για τον οποίο ανηγέρθησαν. Αγιά Σοφιά δεν ενηγέρθη για Μουσείο ούτε για τζαμί". 
Σίγουρα για το σοβαρό αυτό θέμα θα υπάρξουν νεώτερες εξελίξεις και με δεδομένο ότι η προπαγάνδα περί μη προσβολής των μουσουλμάνων, κάτι που σημαίνει ότι θα πάνε να καταργήσουν τα ιερά μας και τα όσια, λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις!
Δείτε το δυνατό βίντεο.

13 σχόλια:

  1. ΚΙ ΕΣΎ ΜΑΚΗ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ, ΓΑΠ-ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ;;;; ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΡΕ ΜΑΚΗ;; ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΝ OFFSHORE-ΙΣΤΑ-ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΟΑΜΦΙΘΕΑΣ, ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑϊΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ (ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΟΛΟΙ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΕΣΥ;;;ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ-ΣΟΡΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΜΙΖΟΤΑΚΑΙΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;;ΡΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ;;;;ΡΕ ΜΠΙΤ ΓΙΑ ΜΠΙΤ;;;;;ΡΕ ΜΑΚΗ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΑΒΒΑ, ΥΠΕΡΟΧΟ!! ΡΕ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΚΗ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ;;ΡΕ ΜΑΚΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΑΙ;;ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ(ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ) ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ;;;ΡΕ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;¨Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ;;ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βρε νάτος και πάλι...
    Ασε ρε την προπαγάνδα, όλο τα ίδια και τα ίδια γράφεις, ΞΕΚΟΛΑ ΡΕ!!!
    Πήγαινε να σε δει κανένας γιατρός ρε αρχικωλοτούμπα, που έχεις και το θράσος να λες τον ΑΡΧΗΓΟ προδότη.
    Η μανία σου εναντίον του Καρατζαφέρη και του πατριωτικού κόμματος του θα σε οδηγήσει στο φρενοκομείο. Αυτό θα πάθεις αν δεν κάνεις και εσύ μια προσπάθεια να τον βγάλεις από το κεφάλι σου. Μονομανία σου έχει γίνει.
    Ακου τι θα κάνεις την άλλη φορά. Όταν δεις κάποιο σχετικό άρθρο για τον Καρατζαφέρη, τον Αϊβαλιώτη, τον Ροντούλη ή τον Μυλωνάκη, θα αρχίσεις να λες από μέσα σου..."δεν θα γράψω τίποτα, δεν θα γράψω τίποτα, δεν θα γράψω, δεν θα γράψω..." Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την θεραπεία σου, το ξέρω θα είναι δύσκολο, αλλά για σκέψου όταν θα καλυτερεύσεις, εντελώς καλά δεν θα γίνεις ποτέ σου, αλλά στο εγγυώμαι, θα υπάρξει καλυτέρευση στην περίπτωση που σε βασανίζει. Σκέψου όταν αρχίσουν να σε αποδέχονται και πάλι οι φίλοι σου, να σε κάνουν παρέα και να μην λένε πια όταν σε βλέπουν..."ωχ πάλι αυτός..."
    Για το δικό σου καλό στα λέω βρε, άντε τώρα σαν καλό παιδάκι που είσαι να εξασκηθείς σε αυτά που σου είπα, για να μην ξαναμπείς στο...πειρασμό, να γράφεις μαλακίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:12 ΡΟΥΦΑ Τ ΑΥΓΟ ΣΟΥ!!!!! www.inewsgr.com/116/karatzaferis-o-tychodioktis-tis-politikis.htm
    attikanea.blogspot.com/2014/07/blog-post_7746.htm filonoi.gr/.../f-karatzaferhs-o-megalyteros-tyxodiokths-ston-politiko-stibo-ths-xoras www.huffingtonpost.gr/2015/12/21/koinonia-politiki-giorgos_n_8854806.html ΜΠΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!! ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑγΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ!!!!ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ-ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ!!! ΡΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΑΙΔΕΙΣ!!!!ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ;;;; ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑγΟΣ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις "πάρει κλίση"!
      Ούτε η καλίμπρα δεν σε "ισιώνει" εσένα.
      Κάνε προπαγάνδα εσύ και αυτό καλό είναι, διαφήμιση κάνεις στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ !
      Σκεπάσου τώρα, γιατί έβαλε ψύχρα έξω...μπρρρ μας "πάγωσες" πάλι!

      Διαγραφή
  5. λαμόγια!! λεχρίτες!!μιάσματα!!αγύρτες του κερατά!! για την ταμπακέρα τίποτα;; τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους βέβαια!! οι εξυπνακισμοί δεν πιάνουν πια!!! ουστ ουστ κοπρόσκυλα!! κάποια στιγμή θ ανέβει ελληνική κυβέρνηση και να δούμε που θα κρυφτείτε εγκληματίες-κατάδικοι-υπόδικοι χοντροκουράδες!!!όσο για σένα Μάκη αναρωτήσου αν η παραπάνω πολιτική συμμορία (μην ξεχνάς είναι κατάδικοι και υπόδικοι) έδωσε ΑΞΙΑ στο άρθρο-ρεπορτάζ σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ είσαι βαθιά νυχτωμένος.
      Δεν έμαθες τα νέα ακόμα και είσαι στα παλιά;
      Ο Καρατζαφέρης έχει αθωωθεί από τις κατασκευασμένες κατηγορίες που έστησαν οι εχθροί του για να τον αποκλείσουν από την βουλή, γιατί ήταν και είναι η μόνη πατριωτική φωνή.
      Εσύ προσκύνα τους προδότες και τους λαοπλάνους και συνέχισε να κάνεις αυτό που σου επιβάλουν τα ΜΜΕ, να προπαγανδίζεις εναντίον των "επικίνδυνων" που πάνε κόντρα στο σύστημα της διαφθοράς και προδοσίας που σε κυβερνά.
      Είναι ο μόνος που εναντιώθηκε στους τοκογλύφους και στο σύστημά τους και τους έφτυσε μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο!
      Τα "καρποφόρα δένδρα" πετροβολούν, αυτό να το θυμάσαι.
      Άντε κακομοίρη...

      Διαγραφή
  6. καλά. ψαχθείτε για ψηφοφόρους προς κεντρική Αφρική διότι οι γηγενείς και αυτόχθονες έλληνες σας πήραν χαμπάρι και σας φτύνουν και νόμιζετε πως βρέχει!! κανονικά η θέση σας είναι στον Κορυδαλλό για εσχάτη προδοσία(όπως και πολλών άλλων), αλλά η α-δικαιοσύνη με τις ποδίτσες είναι τυφλή!! θα ρθει η ώρα όμως και γι αυτήν αλλά και για σας λαμόγια!!!πίσω έχει η αχλάδα την ουρά εφιάλτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για "εσχάτη προδοσία" ήταν και ο Γ.Παπαδόπουλος στην φυλακή, αν σου λέει κάτι αυτό...
      Αν πάλι οι "αυτόχθονες και γηγενείς Έλληνες" όπως λες, γυρίσουν την πλάτη στο πατριωτικό κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. τότε να μην φωνάζουν την επόμενη μέρα των εκλογών για την...κακή κυβέρνηση που οι ίδιοι θα έχουν ψηφίσει.
      Στην επόμενη βουλή, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός πρέπει να είναι στα έδρανα του βουλευτηρίου! Αν θέλουμε να δούμε μια πατριωτική φωνή να ξεφωνίζει τους ξεφτιλισμένους ολετήρες.
      Τώρα, αποκλείεται να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου.
      Είσαι "μαρίδα" και ως μαριδάκι που είσαι 4:59μμ, θα καταλήξεις στο στομάχι κάποιου από τους "καρχαρίες" που υποστηρίζεις, με φυσική εντέλει κατάληξη να σε αφοδεύσει, προς ανακούφιση του εντέρου...κοινώς θα πας "χεσμένος" κακόμοιρε βαστάζε!

      Διαγραφή
  7. οι εξυπνακισμοί δεν πιάνουν πλέον, τα γεγονότα από μόνα τους μιλούν για τα εγκληματά σας κατά του ελληνισμού!!!!στο κορυδαλλό για εσχάτη προδοσία με τον ΓΑΠ ,τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ, την ΝΤΟΡΟΜΙΖΟΤΑΚΑΙΝΑ και τ άλλα καλόπαιδα του ΣΟΡΟΣ!!ΕΚΤΌΣ και αν προλάβετε και φύγετε θρασύτατοι αγύρτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ευτυχώς" Μάκη μου ανεβάζεις αυτά τα τσιράκια του Σόρος, αυτά τα σούργελα, και αποκτά αξία, αξιοπιστία και κύρος το ιστολόγιό σου αλλά και τα ρεπορτάζ σου που τυγχάνουν της έγκρισης της παραπάνω πολιτικής συμμορίας!!!τι να σου πω, επιτυχία μεγάλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs ο καταδικασμενοs οφσοροδοξοs καμπουρηs βαψωμαλλιαs τηλεπρωκτοs εκ κουραδοποταμιαs κατα κοσμο ο Κ@λοs του παπαδημιου-τζεφρυ ο παρ'ολιγο διγαμοs αλλα το ζωηρο κορασιον τον εναποθησε επι του καναΠΕΟΥΣ ο κ.psolokantronis του το ανοιξε το πρωκτουδακι του...
    Δ Ι Α Π Λ Α Τ Α!το σουργελο τον ψευτομποντυμπιλντερ μηπωs σαs βρισκεται καμμια φωτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καρατζαφερη παιρνειs 2500 ευρω απο καθε βουλευτη τον μηνα;
    Την περασμενη εβδομαδα γραψαμε οτι ο προεδροs του ΛΑ.Ο.Σ Γ.Καρατζαφερηs απαιτει και εισπρατει 2500 ευρω/βουλευτη =35.000 ευρω καθε μηνα για την οικονομικη ενισχυση του κομματοs!
    Η πληροφορια αυτη δεν εχει ακομα διαψευστει!!!!!!
    ixnos.blogspot.gr/2009/10/2500_29.html
    Ενα χρονο ΦΥΛΑΚΗ με τριετη αναστολη προστιμο 10.000 ευρω και στερηση πολιτικων δικαιωματων για 18 μηνεs επεβαλλε το ΙΑ Τριμελεs Πλημμελειοδικειο τηs Αθηναs στον προεδρο του ΛΑΟΣ Γιωργο Καρατζαφερη που κριθηκε ενοχοs για ανακριβη δηλωση ποθεν εσχεs που αφορα ποσον 1.650.000 ευρω που κατειχε μεσω εξωχωριαs εταιριαs του(offshore)!
    3000 Ευρω ζηταει ο Καρατζαφερηs για παραβολο υποψηφιοτηταs απο καθε υποψηφιο στιs Ευρω-Εκλογεs ενω το ποσο αφορα το ΚΟΜΜΑ!!!!!Κριμα ρε Καρατζαφερη να θελειs να βγαλειs λεφτα Και.....Απο τα παραβολα Ευρωεκλογων!!!!!!!!!!
    Επρεπε δηλαδη να παρουμε τηλεφωνο στην Κομισιον για να μαθουμε τι παιζει;;;;
    ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ!
    zoomblog.org/2014/03/3000.html
    Εφοδοs του ΣΔΟΕ στον ΛΑΟΣ-Ψαχνει 1.8 εκατομυρια που εχουν"εξαφανισθει"!
    politika-gr.blogspot.gr/2013/09/18.html
    ΛΑΟΣ και ΧΑΝΟΥΚΑ-YouTube
    o karatzaferhs kai oi evraioi-YouTube
    Νεο προεκλογικο σποτ λα.ο.σ 2(Ηomophobe edition)-YouTube
    Νεο προεκλογικο σποτ του λα.ο.σ.Τωρα χεζειs!-YouTube
    Αξεσουαρ ΛΑ.Ο.Σ.για τον ανδρα τη γυναικα το αρνι-YouTube
    Γιωργοs Καρατζαφερηs για τιs << offshore >>MITSI SHOW-YouTube
    Καρατζαφερηs-Κωλοτουμπεs 2009-2011-ΥοuTube
    Καρατζαφερηs ο Ειπα Ξειπα!-YouTube
    ο χιοs....
    Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
    Βαλτο καναλι στον κωλο σου Καρατζαφερη!
    Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή