Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΦΕΥΓΕΙ! ΗΤΑΝ 66 ΕΤΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ

Στάθης Ψάλτης: Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε το...

μεσημέρι της Παρασκευής (21/04/2017) ο δημοφιλής ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης.
Ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Στάθης Ψάλτης έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή. «Έφυγε» λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Εδώ και περίπου ένα μήνα, ο Στάθης Ψάλτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Τις τελευταίες ημέρες οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). 
Θερμά συλλυπητήρια εκφράζει η διοίκηση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» στην οικογένεια του ηθοποιού. «Σήμερα και ώρα 14.25 έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός μας ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Ο εκλιπών εισήχθη εσπευσμένα στις 14/3/2017 στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. "Ο Άγιος Σάββας" όπου διεγνώσθη ότι έπασχε από γενικευμένη καρκινωμάτωση, αγνώστου πρωτοπαθούς εστίας.
Από 16/4/2017 νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας όπου και κατέληξε.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Ποιος ήταν ο σπουδαίος ηθοποιός
Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη.
STATHIS
Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη. Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια. Έχει παίξει πολλούς ρόλους, κατά το πλείστον κωμικούς.
Το 1973 στην τηλεοπτική σειρά «Οι έμποροι των εθνών» τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Σταύρου Ξαρχάκου. Από τότε έχει τραγουδήσει αρκετά τραγούδια σε ταινίες του και σε επιθεωρήσεις.
Οι κορυφαίες στιγμές του στον Ελληνικό Κινηματογράφο
Υπήρξε από τους πλέον πολυτάλαντους ηθοποιούς του Ελληνικού Κινηματογράφου, μεσουρανώντας στη δεκαετία του ’80, σε πάρα πολλές βιντεοκωμωδίες, ενώ στο ενεργητικό του καταγράφεται πλήθος επιθεωρήσεων και θεατρικών παραστάσεων.
Ετοιμόλογος και δεινός ατακαδόρος, ο Στάθης Ψάλτης σημάδεψε με τις ερμηνείες του μια ολόκληρη γενιά, παρουσιάζοντας τα κακά, τα στραβά και τ’ ανάποδα της Ελλάδας, μέσα από τη σάτιρα και το χιούμορ.
Απολαύστε στα παρακάτω βίντεο τον Στάθη Ψάλτη σε απίστευτες ατάκες!


Ο ανατριχιαστικός μονόλογος του σπουδαίου ηθοποιού 
Όλοι θυμόμαστε τον Στάθη Ψάλτη από τις μοναδικές ερμηνείες του στις βιντεοκωμωδίες της δεκαετίας του 1980.
Λίγοι, ωστόσο, θα θυμούνται έναν συγκλονιστικό μονόλογο που είχε κάνει ο ίδιος το 2011, στην ξεκαρδιστική επιθεώρηση «Πού πας ρε Γιωργάκη με τέτοιο καιρό;».
Μέσα σε περίπου πεντέμισι λεπτά, ο αγαπημένος ηθοποιός ξεδιπλώνει το μεγάλο του ταλέντο, καθηλώνοντας τους πάντες!

Η επική ατάκα από την ταινία «Βασικά καλησπέρα σας» που έγραψε ιστορία
Από τους ρόλους του Στάθη Ψάλτη που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα τη χρυσή εποχή της βιντεοταινίας ήταν αυτός στο ρόλο του… ραδιοπειρατή, στην ταινία «Βασικά καλησπέρα σας» σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, η οποία προβλήθηκε τη σεζόν 1982-1983.
Ο «ραδιοπειρατής» Στάθης Ψάλτης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Κούλα, την οποία υποδύεται η Καίτη Φίνου λέγοντας από την παράνομη ραδιοσυχνότητα που εκπέμπει: «Κούλα μ’ ακούς; Πολύ κ@@αιδο ο Κυριάκος, Κούλα».
Οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έλαβε μέρος:

stathis psaltis1 copy

Read more: http://www.newsbomb.gr

1 σχόλιο: