Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ: "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΝΕΚΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 2008"!!!

Υπέρ του προέδρου της Βενεζουέλας  Νίκολας Μαδούρο τάχθηκε και πάλι...

ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  (και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με τη χώρα της Λατινικής Αμερικής) Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus FM,  στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, ενώ για να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του (παρότι υπάρχουν 8 νεκροί διαδηλωτές στη συγκεκριμένη χώρα μόνο στα πρόσφατα επεισόδια ) επικαλέσθηκε τον…  φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 στην Ελλάδα!          

«Δεν έχει σχέση η 21η Απριλίου με ό,τι γίνεται σήμερα στη Βενεζουέλα. Νεκρό είχαμε και εμείς το 2008, ένα παιδί εκτελεσμένο από αστυνομικό»  δήλωσε!

«Στη χώρα αυτή δεν υπάρχει δικτατορία, εκτός αν τα έχετε μπερδέψει λιγάκι. Υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος, εκλεγμένη κυβέρνηση, υπάρχει κρίση και σύγκρουση. Αυτό είναι διαφορετικής ποιότητας, γιατί δεν πρέπει να πάσχουμε από πολιτική αχρωματοψία, με το τι συνέβη στη χώρα μας» δήλωσε επίσης ο κ. Μηταφίδης, αν και   τάχθηκε αντίθετος με «κάθε αντιδημοκρατική πρακτική και καταστολή του λαού»  και παραδέχθηκε  ότι η Βενεζουέλα «προφανώς δεν είναι μια δημοκρατία δυτικού τύπου».

Όπως επίσης συμβαίνει πολύ συχνά με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μηταφίδης  τα έβαλε με τα ΜΜΕ για τον τρόπο που παρουσιάζουν τις απόψεις του και υποστήριξε ότι «με αυτή τη μαύρη δυστυχώς δημοσιογραφία που επικρατεί στον τόπο μας από πολλές πτέρυγες, υπήρξε μια επιλεκτική παρουσίαση των απόψεών μου και νομίζω ότι το να ρωτάτε σήμερα έναν πολιτικό κρατούμενο της Χούντας γι' αυτό το ζήτημα, νομίζω είναι λιγάκι άκομψο», όταν ο δημοσιογράφος «τόλμησε» να του απευθύνει ερώτηση που δεν του άρεσε!    

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε και με τους διαδηλωτές στη Βενεζουέλα , τους οποίους κατηγόρησε ότι προσπαθούν να ανατρέψουν τον Μαδούρο  και υποστήριξε ότι «δεν θα μπορούσαν να δρέψουν δημοκρατικές δάφνες».
star.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου