Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΦΥΛΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΕΤΩΠΟ ΝΙΚΗΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ....

19 Απριλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Πυροσβέστες φυλάνε γερμανικά αεροδρόμια σε νησιά και κοιμούνται σε πατώματα και αυτοκίνητα»

Μετά την σκανδαλώδη και βλαπτική για το δημόσιο συμφέρον εκποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας που έχει καταγγελθεί στον Άρειο Πάγο και στην οποία μετά από πρόσκληση της ΟΣΥΠΑ συμμετέχει ως μάρτυρας η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή (http://wp.me/p53plE-4be), η συγκυβέρνηση...

των αχυράνθρωπων των αποικιοκρατών, παραχώρησε πυροσβέστες στην εταιρεία του Σόιμπλε, προκειμένου να προστατεύει ιδιωτική πλέον περιουσία του γερμανικού δημοσίου.
Σύμφωνα με καταγγελίες πυροσβεστών και των οικογενειών τους στο Μέτωπο Νίκης, μετά την βίαιη μετάθεσή τους στα αεροδρόμια νησιών με πανάκριβη σίτιση και διαμονή, βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να κοιμούνται σε πατώματα, σε αυτοκίνητα και όπου αλλού βρουν, καθώς δεν εξασφαλίστηκε ούτε η διαμονή, ούτε η σίτιση τους.
Την ίδια ώρα Υπουργοί του Τσίπρα μετακινούνται με ελικόπτερα, φρεγάτες και προεδρικά αεροσκάφη και διαμένουν σε σουίτες πανάκριβων ξενοδοχείων.
Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την απάνθρωπη μεταχείριση των πυροσβεστών που παραβιάζει βασικά συνταγματικά δικαιώματά τους.
Τον Αρχηγό της πυροσβεστικής και τους συνδικαλιστές που αποδέχτηκαν εντολές που παραβιάζουν τα δικαιώματα των πυροσβεστών.
Είναι φανερό ότι στην χώρα καταλύθηκε κάθε έννοια της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την σιωπηλή αποδοχή διορισμένων από συγκυβερνήσεις αρχηγών και κομματικοποιημένων συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Το Μέτωπο Νίκης υπενθυμίζει σε όλους τους, ότι τα αεροδρόμια της χώρας εκχωρήθηκαν στον Σόιμπλε και την κρατική γερμανική εταιρεία Fraport και αποτελούν πλέον ιδιωτικές επιχειρήσεις που οφείλουν να πληρώσουν για την φύλαξή τους.
Οι Έλληνες πυροσβέστες είναι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες.
Η φύλαξη ιδιωτικών χώρων με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων είναι παράνομη και αντισυνταγματική.
Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

(τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου