Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ! Ο ΤΟΣΚΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ-ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Έγκλημα δίχως τιμωρία! Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει κυριολεκτικά διαλύσει ...


τα αστυνομικά τμήματα. Ο Χολαργός-Παπάγος, δύο μεγάλες πόλεις που βρίσκονται σε σημείο όπου έχουν πρόσβαση εγκληματίες από όλη την Αττική, δεν διαθέτουν περιπολικό! Για την ακρίβεια περιπολικό υπάρχει, αλλά είναι αραγμένο επειδή ο κ. Τόσκας, ως υπουργός έχει...ξεδοντιάσει το αστυνομικό τμήμα από προσωπικό, χρησιμοποιώντας αστυνομικά όργανα σε άλλες υπηρεσίες (π.χ. υπουργείο Παιδείας κ..π.). Αυτό έχει ως συνέπεια να μην γίνεται καμία περιπολία στους δρόμους του Χολαργού-Παπάγου από περιπολικό της αστυνομίας και οι πολίτες να είναι έρμαια των κακοποιών! Όταν υπάρξει ανάγκη, τότε θα σταλεί περιπολικό από άλλη περιοχή (κυρίως από την περιοχή Γέρακα-Παλλήνης) το οποίο ουσιαστικά δεν πρόκειται να βοηθήσει διότι οι εγκληματίες θα έχουν κάνει...φτερά! 
Πρόκειται για έγκλημα το οποίο διαπράττεται από την κυβέρνηση Τσίπρα (ένα ακόμη έγκλημα) σε βάρος των πολιτών. Και ίσως είναι το σημαντικότερο, διότι αφορά την ίδια τους τη ζωή. Οι Χολαργιώτες-Παπαγιώτες κινδυνεύουν. Γι' αυτό οι ληστείες και κάθε είδους εγκληματικές ενέργειες γίνονται μέρα-μεσημέρι. Διότι οι κακοποιοί γνωρίζουν ότι πλέον μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα και ανενόχλητοι. Το ότι υπάρχουν οι ομάδες ΔΙΑΣ δεν σημαίνει τίποτε. Πού να πρωτοπάνε και αυτοί οι δύσμοιροι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου