Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ, Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΒΙΛΝΤΕΡΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΥΖΑ"! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΚΑΘΙΚΙ!

Ο λαϊκιστής ακροδεξιός Ολλανδός πολιτικός με αφορμή την πρόσφατη...

απόφαση του Eurogroup επιτίθεται χυδαία στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντας τη χώρα μας "βαρέλι δίχως πάτο"
Την άποψη πως οι Έλληνες εξαπατούν την Ευρώπη παίρνοντας δανεικά τα οποία ξοδεύουν σε ούζα και σουβλάκια και στη συνέχεια ζητάνε δανεικά προκειμένου να κάνουν κοινωνική πολιτική, εξέφρασε με ερώτησή του προς τον Ολλανδό Υπουργό Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο λαϊκιστής ηγέτης της ακροδεξιάς Γκέερτ Βίλντερς.
Ο αρχηγός του "Κόμματος για την ελευθερία" μαζί με άλλους δύο βουλευτές του ρωτούν αρχικά να μάθουν ποιο είναι το ύψος της δόσης που θα λάβει η Ελλάδα και σε ποιο ποσοστό μετέχει σε αυτό η Ολλανδία.
Ωστόσο, στη συνέχεια η ερώτηση γίνεται προκλητική "Συμμερίζεστε την άποψη που λέει ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματά τους σε σουβλάκι και ούζο και στη συνέχεια να ζητάνε κοινωνικά επιδόματα; Αν ναι, πότε σκοπεύετε να πείτε στους Έλληνες ότι δεν θα ανταμείβονται για την απάτη και την εξαπάτηση τους; Αν όχι, πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό στους Ολλανδούς οι οποίοι μόλις και μετά βίας μπορούν να τα βγάλουν πέρα; Σκοπεύετε να καταστήστε σαφές ότι οι Ολλανδοί δε θα δώσουν άλλα χρήματα σε ένα βαρέλι δίχως πάτο;"

(AP Photo/Peter Dejong), news247, (τίτλος: δικός μας)

11 σχόλια:

  1. Οι καφετερίες το πρωί είναι τίγκα, γεμάτες.
    Το μεσημέρι τα τσιπουράδικα είναι τίγκα, γεμάτα.
    Αυτό συμβαίνει καθημερινά.

    Ερωτήματα:
    1) Όλος αυτός ο κόσμος δεν εργάζεται;
    2) Τα λεφτά πού τα βρίσκει;

    Ας μην μιλήσουμε για το τι συμβαίνει το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου θείξαμε τον Ολλανδό; Δεν βαρεθήκατε αυτήν την καραμέλα με τις "καφετέριες"; Από αυτό βγάζεις και εσύ το συμπέρασμα ότι οι Έλληνες έχουν λεφτά; Ποιός σε διαβεβαίωσε εσένα και τους ομοίους σου με τις αυτές αντιλήψεις ότι μας δανείζουν στα αλήθεια χρήματα και δη τα ποσά που αναφέρουν; Ε! ρε κούνια που σας κούναγε, ποτέ δεν θα ξυπνήσετε, αλλά αγαπάτε και εσείς πολύ την Ελλάδα γι αυτό διακρίνετε "τόσο καλά" το τι γίνεται στο παρασκήνιο.

      Διαγραφή
    2. Προς 1:01 π.μ.,
      Δεν μου θίξατε τον Ολλανδό, ποσώς με ενδιαφέρει τι λένε και τι κάνουν οι Ολλανδοί.
      Στο σχόλιό μου δεν κάνω καμιά αναφορά σε Ολλανδούς, αλλά στην καθημερινή πραγματικότητα.

      Όσο για το παρασκήνιο και τα σχέδια που έχει η παγκοσμιοποίηση για την υποταγή των λαών τα γνωρίζω πολύ καλά. Η δανειοδότηση γνωρίζω πολύ καλά ότι αποσκοπεί στην κατάκτηση των κρατών ή των λαών άνευ πολέμου.

      Αυτοί λοιπόν που σε δανείζουν με τον πονηρό σκοπό που προανέφερα σε ω θ ο ύ σ α ν και σε ωθούν σε άκρατο κ α τ α ν α λ ω τ ι σ μ ό (πολυτελή σπίτια, αυτοκίνητα, ενδύματα, ταξίδια, ταβέρνες, μπουζούκια, τσιπουράκια, καφεδάκια κ.λ.π.), για να χρεωθείς και να σε βάλουν στο χέρι τους.

      Ξεχνάς τις τράπεζες που σε ξυπνούσαν τα μεσημέρια ή σε έψαχναν στη δουλειά σου τηλεφωνικά και επίμονα, για να σου δώσουν ένα σωρό καταναλωτικά δάνεια και κάρτες;

      Τα χρήματα τα δανείζουν πράγματι, γιατί με τα χρήματα που δανείζουν, αποκτούν δικαιώματα πάνω σε κάθε τι ελληνικό.
      Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Διαγραφή
  2. Και στον Ολλανδό αλλά και στον σχολιαστή 3:13.μ,μ. έχω την απορία, αυτούς τι τους νοιάζει που βρίσκουμε τα λεφτά και γεμίζουμε τα μαγαζιά εστίασης;;
    Κλεμμένα πάντως δεν τα έχουμε.
    Ρε μάγκες έτσι το κάνουμε, για να σπάμε τα νεύρα στα κωθώνια τους ευρωπαίους που κάθονται δίπλα μας με μια σαλάτα και δύο μπίρες και μας βλέπουν να παραγγέλνουμε τον μισό κατάλογο στην ψαροταβέρνα.
    Άντε ρε μεμψίμοιροι που θα σχολιάσετε και που τα βρίσκουμε;;
    Ρε κακομοίρηδες, πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει λεφτά, πλούσιος είναι αυτός που ξοδεύει τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ξοδεύεις λεφτά, προφανώς έχεις λεφτά.
      Άρα δικαιώνεις, τον Ολλανδό που λέει ότι οι Έλληνες έχουν λεφτά, γιατί να τους δανείζουν οι Ολλανδοί φορολογούμενοι;

      Διαγραφή
    2. Ένα πράγμα δεν θα καταλάβουν ποτέ:
      Η αγορά είναι στο DNA μας, κάτι που αυτοί ποτέ δεν βίωσαν, όντας σκλάβοι και βάρβαροι... Όταν εμείς στην αγορά (καφενείο) χτίζαμε Παρθενώνες αυτοί έμεναν στις σπηλιές!!!!

      Διαγραφή
    3. roy,
      Τώρα όμως αυτοί που ζούσαν κάποτε στις σπηλιές δανείζουν την Ελλάδα, για να απολαμβάνουν οι πολίτες της τον καφέ τους ή το τσιπουράκι τους.

      Εάν οι Έλληνες που δεν ζούσαν ποτέ σε σπηλιές καταλάβαιναν ποιους πολιτικούς ψήφιζαν στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, δεν θα φθάναμε σ' αυτό το χάλι το σημερινό, σ' αυτό το κατάντημα και να ζητούμε από τους Ευρωπαίους των σπηλαίων χρήματα, για να επιβιώσουμε.

      Διαγραφή
  3. Δεν ξέρω για σένα, εγω δεν δανείζομαι από ολλανδους, μάλλον δανείζω...DNA,τις μικρές ολλανδέζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε ποιοι δίνουν τα χρήματα των δανείων (δόσεων) που λαμβάνει η χώρα μας. Η γνώση κάνει καλό. Νομίζεις ότι τα δάνεια έρχονται από τον ουρανό;

      Διαγραφή
  4. Καλά σας τα λέει ο σχολιαστής. Σας παρακινούσαν με τη διαφήμιση να καταναλώνετε, να καταναλώνετε, να καταναλώνετε. Καταχρεωθήκατε με τα δάνεια που παίρνατε, για να καταναλώνετε, και τώρα σας χορεύουν στο ταψί.
    Σου λένε, πούλα το σπίτι σου, για να ξεχρεωθείς.
    Σου λένε, εσύ Ελλάδα, πούλα ό,τι έχεις και δεν έχεις, για να ξεχρεωθείς.
    Το παιχνίδι οι δανειστές ξέρουν να το παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυστικό των δανειστών είναι αυτό:
      Εκείνος που δανείζεται για να ξεχρεωθεί, δεν πρόκειται να ξεχρεωθεί στον αιώνα τον άπαντα.
      Άρα θα είναι δέσμιος, όμηρος των δανειστών στον αιώνα τον άπαντα.

      Διαγραφή