Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

"ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ"! ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο Ε. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ. ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...

Δελτίο Τύπου

Κάρτα Πολίτη – Κυβερνοεπιθέσεις

Μοναδικός ο κ.Γιαννακουδάκης 

Μεγαλειώδης Εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε στις  21 Ιουνίου 2017 με απόλυτη επιτυχία στη κατάμεστη, από  Χολαργιώτες και Παπαγιώτες συμπολίτες μας, αίθουσα...

Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου, εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον διακεκριμένο καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιαννακουδάκη Εμμανουήλ. 
Ο κ. Γιαννακουδάκης είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η Ανάλυση και Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων, η Ανάκτηση Πληροφοριών, οι Βάσεις Δεδομένων για Τεχνητή Νοημοσύνη, η Ανάλυση και Σύνθεση φωνής και οι Ψυχομετρικές Βάσεις Δεδομένων. Το θέμα που μας παρουσίασε ήταν «Κάρτα του Πολίτη: Παρακολουθήσεις – Κυβερνοεπιθέσεις».        
                         
                                                            
Η παρουσίαση του κ. Γιαννακουδάκη ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γιατί ο ομιλητής  παρέθεσε στοιχεία, σχετικά με τις χρησιμοποιούμενες κάρτες πάσης φύσεως και τους κωδικούς χρήσης αλλά και τη φιλοσοφία τους, που στη συντριπτική τους πλειονότητα  ήταν άγνωστα στους περισσοτέρους μας. Μίλησε από στήθους, έκανε διάλογο με τους παριστάμενους συμπολίτες μας και γενικότερα θα λέγαμε ότι έδωσε χρώμα και ενθουσιασμό στην εκδήλωσή μας.

Την  εκδήλωση,  που όσοι παρέστησαν είπαν ότι θα τη θυμούνται ως μια αλλιώτικη και ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου εκδήλωση, τίμησαν  με  την  παρουσία  τους: 
Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Αρίσταρχος Γκέκας και οι Αιδεσιμότατοι π. Αθανάσιος Κωστάκης και π. Ιωάννης Πιλέρης. 
        Ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Σκούρτης Χαράλαμπος και η σύζυγός του  κ. Σκούρτη.
        Ο πρώην Δήμαρχος Ανδραβίδας κ. Παπανδρέου Γιάννης.
        Ο πρώην Βουλευτής κ. Μπρακατσούλας Βασίλειος.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαλυράκης Αθανάσιος και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου          κ. Κουκής Νικόλαος.
Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πεντέλης κ. Βιλιώτης Ηλίας.
        Οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευαγγελοπούλου Ένι, Ρίζος Λουκάς και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Λακώνων κ. Γκλεζάκος Θεόδωρος. 
        Πάρα πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι.
        Οι καθηγητές Πανεπιστημίου κκ. Αργυροπούλου Γιόλα,  Μαλλάς Ηλίας και Παλασόπουλος Γεώργιος. 
        Οι Εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Φορέων του Δήμου μας.
        Από τον τοπικό τύπο παρέστη ο κ. Δεληγιάννης Κων/νος από την εφημερίδα «Αντίλογος» και η κ. Κούτρα Δήμητρα από τη Βόρεια Γειτονιά.
Τελειώνοντας αισθανόμαστε  την  ανάγκη  για  ένα  πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς όλες και όλους τους  παρευρεθέντες στην εκδήλωσή μας αυτή, εκδήλωση που κατά ομολογία πολλών ήταν από τις καλλίτερες που έγιναν στο Χολαργό-Παπάγο. 
Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι και σας ζητάμε να πυκνώσετε τις τάξεις της Ενώσεως και να γίνετε ενεργά μέλη αυτής.

                                                       23 Ιουνίου 2017

5 σχόλια:

  1. Αλάργα από τέτοιες κάρτες. Σας λένε ότι επιβάλλεται για το καλό του πολίτη.
    Εάν η εξουσία ήθελε το καλό του πολίτη, ο σημερινός Έλληνας θα ζούσε σ' αυτήν την οικονομική εξαθλίωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή μας πιάνουν κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μία εξαιρετική ομιλία κατά την οποία ο καθηγητής κος Γιαννακουδάκης εξήγξσε με ποιούς τρόπους οι αρχές μπορούν μέσω των υπολογιστών ηλεκτρονικών ταχυδρομείων πιστωτικών καρτών κωδικών τραπέζης και κάθε λογής ηλεκτρονικής συναλλαγής , να γνωρίζουν τα πάντα για τον καθένα μας. Πολλά μπράβο στον σύλλογο που την διοργάνωσε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει σχετικό βίντεο;

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει δυστυχώς επειδή ο καθηγητής απαγόρεψε ευγενικά την βιντεοσκόπηση επειδή πολλά από αυτά που ανέφερε θεωρούνται απόρρητα.

      Διαγραφή