Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΙΚΟΣ-ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ! ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Σοκ προκάλεσε στην Αγία Παρασκευή (και όχι μόνον) ο τραγικός θάνατος του...
πασίγνωστου επιχειρηματία Θωμά Καλογρίτσα (διατηρούσε επί χρόνια επιχείρηση ελαστικών αυτοκινήτων και service με τον αδερφό του στην Λ. Μεσογείων-Αγία Παρασκευή). 
Όπως αναφέρει  το efhmeris.blogspot.gr, "πετάχτηκε " με το μηχανάκι σε μια απόσταση 500 μέτρων να ελέγξει κάτι στο κινητό του και ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν συγγενείς και φίλοι του ότι στο ατύχημα που συνέβη έχασε τη ζωή του.
Oι αδελφοί Καλογρίτσα ασχολούνται χρόνια με ελαστικά και ζάντες στην Αθήνα καθώς και με αντιπροσώπειες αυτοκινήτων και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους. Ο Θωμάς Καλογρίτσας είχε αναπτύξει και έντονη κοινωνική-φιλανθρωπική δράση μέσα από τη δουλειά του βοηθώντας αρκετούς συνανθρώπους του (όπως την πολύτεκνη οικογένεια της φωτογραφίας).
Δραστήριος και καλός πατριώτης ο Θωμάς επισκεπτόταν συχνά τη γενέτειρά του στην Καρδίτσα καθώς και τη Φανερωμενη Τρικάλων όπου κατάγεται η σύζυγος του κ Ντίνα.
Η κηδεία του έγινε πριν από λίγη ώρα.
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 
Συλλυπητήρια εξέδωσσε και ο Περιβαλλοντικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου-Παραδείσου -Πευκακίων:
ο Δ.Σ του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου -Πευκακίων, εκφράζει την βαθειά του λύπη, στην οικογένεια του εκλιπόντα , ΘΩΜΑ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ, για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του. Ενός συμπολίτη μας, πετυχημένου επιχειρηματία, χορηγού και συμπαραστάτη όλων των Συλλογικοτήτων της πόλης μας. Καλό Παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου