Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ! ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Επιτέλους και μπράβο στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ. Παρουσίασε τις ....

νέες εμφανίσεις της με την πραγματική ελληνική σημαία και όχι αυτή που επέβαλε η ΕΠΟ, τη μαϊμού και παραποιημένη (φωτό κάτω). Η αγαπημένη όλων των Ελλήνων απέδειξε ότι είναι η Πρώτη σε όλα. Και στο σωστό εθνόσημο!
Καιρός να βάλουν μυαλό στην ΕΠΟ και να αλλάξουν άμεσα το παραποιημένο-μαϊμού σήμα της εθνικής ποδοσφαίρου βάζοντας την ελληνική μας σημαία, όπως αυτή είναι σωστή. 



2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια φανέλα με Εθνόσημο την ελληνική σημαία φορά και η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ Γυναικών που θα αντιμετώπίσει σήμερα το βράδυ στις 9.30 το βράδυ την αντιστοιχη γυναικών της Γαλλίας που πάει σπρώχνοντας από την διαιτησία και που θεωτρείται φαβορί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή