Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΠΑΓΚΑΛΟΣ: "Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ! ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ"!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΛΕΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ… Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ… (4:19)

Οι ΣΕΡΒΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.. (2:01) πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσοβο ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Πάγκαλος…
Ειμαστε ΙΔΙΑ ΡΑΤΣΑ με τους Τούρκους τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς…

http://hellas-now.com (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

3 σχόλια:

 1. Η Ελλάδα είχε πάντοτε εχθρούς και εκτός των τειχών και εντός των τειχών (βλέπε Εφιάλτης).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μακριά από τον φούσκα. Έτσι και "σκάσει" σε ανύποπτο χρόνο, θα γεμίσει ο τόπος σκ..ό!
  Δεν θέλω να είμαι εκεί γύρω για κανέναν λόγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Κορυφαίος αναλυτής" και εθνολόγος ο Πάγκαλος...
  Κορυφαίος μπουχέσας που κάθε φορά που ανοίγει τον καταπιώνα του ο φούσκας, πετάει χοντρομαλακίες. Επικίνδυνος που το κάνει επίτηδες, εκτός από ανιστόρητος.
  Με το "ύφος" του..."εγώ κατέχω την αλήθεια" και "χρέος μου" να σας "ανοίξω" νέους ορίζοντες στην ιστορική αλήθεια...και να ικανοποιώ και αυτούς που με έχουν "προγραμματίσει" για να σας λέω κάθε τόσο μαλακίες!!!
  Γειά σου ρε γραφικέ χονδρέ, που μας διασκεδάζεις με τις μπαρούφες που εκτοξεύεις, αλλά, δεν "φταίς" εσύ, φταίει το λίπος που έχει φθάσει στον εγκέφαλό σου και "βραχυκυκλώνει τα πηνία"!!!
  Κάτσε και φάε τώρα κανένα...κατσικάκι και μην μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις, διότι στην περίπτωσή σου ισχύει το, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...παιδοβούβαλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή