Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΤΙΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ..."!

Δελτίο Τύπου 41

                                                                                                                                 7 Οκτ. 2017

«Στο σπίτι του Κρεμασμένου δεν μιλάνε για Σχοινί»
 κ. Δήμαρχε ο Απολογισμός σας ήταν 
«Εν Κρυπτώ»είτε σας αρέσει είτε οχι
Ιδού τα ψέμματά σας
Μελετήσαμε πολύ προσεκτικά την απάντησή σας, στην ανακοίνωση...


 της παράταξής μας σχετικά με την ηχηρή απουσία των συνδημοτών μας από την Ανοικτή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2 Οκτ. 2017. Συνεδρίαση που στην ουσία ήταν «Εν Κρυπτώ», αφού παρέστησαν μόλις 3 συνδημότες μας.
Από την επιπόλαιη και γεμάτη ψέματα απάντησή σας, αντιληφθήκαμε πως υπάρχει μία αλήθεια και είναι ότι δεν έγινε  καμιά  απολύτως κινητοποίηση από πλευράς Δήμου, γιατί σεις  κ. Δήμαρχε δεν θέλατε την παρουσία των συνδημοτών μας και δεν τους θέλατε σκόπιμα γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι τα περισσότερα από όσα είπατε, δεν ήταν αλήθεια.
Η απάντησή μας σε όσα στην τελευταία ανακοίνωσή σας είπατε είναι πολύ εύκολη, γιατί απέναντι στα ψέματά σας εμείς απαντάμε μόνο με αλήθειες και το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ. Να λοιπόν τα ψέματά σας:
1ο Ψέμα: Όσοι και να αναπαρήγαγαν το βίντεο της Συνεδρίασης από το σπίτι τους, όπως λέτε, αυτό δεν λέει τίποτε. Η επικοινωνία Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτών είναι αμφίδρομη και η φυσική παρουσία τους απολύτως απαραίτητη, δεδομένου ότι σύμφωνα με το Ν.3463/2006 άρθρο 217 παρ.5, οι πολίτες τοποθετούνται και υποβάλλουν και ερωτήσεις.
2ο Ψέμα: Επειδή θέλετε να εμπλέξετε και τον εκλεκτό Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην αδυναμία ή αδιαφορία σας να προσκαλέσετε τους συνδημότες μας στη Συνεδρίαση, σας πληροφορώ ότι ο Πρόεδρος του ΔΣ απευθύνεται στους Δημοτικούς Συμβούλους και όχι στους Δημότες. Ο Δήμαρχος καλεί τους Δημότες και εσείς ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ. Αν παρά ταύτα καλέσατε δώστε μας ΣΗΜΕΡΑ όμως αριθμό και ονόματα Δημοτών που καλέσατε.
3ο Ψέμα: Λέτε ότι ασκείτε χρηστή διοίκηση. Είναι και αυτό ένα από τα ψέματά σας αφού ο ίδιος ο Συνήγορος του Πολίτη, ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ προστασίας του Πολίτη στη χώρα μας, με το υπ’ αριθ. 219570/14234/2017 έγγραφό του στις 29 Μαρ. 2017 και με τον πιο χαρακτηριστικό και ντροπιαστικό για σας τρόπο σας λέει μεταξύ των άλλων ότι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ:
·                Κλονίζει  την εμπιστοσύνη των πολιτών.
·  Η συνέχιση της παρούσας κατάστασης συνιστά χαρακτηριστικό παράδειγμα ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
 Τι άλλο περιμένετε να σας πει για να σταματήσετε να ασκείτε ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;
4ο Ψέμα: Λέτε ότι εφαρμόζετε με απόλυτη συνέπεια το προεκλογικό σας πρόγραμμα. Θα σας αναφέρω ενδεικτικά 20 περιπτώσεις από το πρόγραμμα με το οποίο παραπλανήσατε τους συνδημότες μας και που ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ:
·                Υπηρεσία Συνεργατικής Διατύπωσης Αιτημάτων Δημοτών-και άλλες τέτοιες φιλοσοφίες- (σελ. 5 προγράμματός σας). Μήπως έγινε;
· Ηλεκτρονικές Δημοσκοπήσεις Συλλογή ηλεκτρονικά – υπογραφών. (σελ. 5 προγράμματός σας).  Πού είναι;

· Υιοθετούμε την Ηλεκτρονική Εφαρμογή Διαχείρισης Κρίσεων(σελ. 6 προγράμματός σας). Μήπως έγινε;

· Διεκδικούμε και Υλοποιούμε «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση», προγράμματα που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς πόρους και δημιουργούμε θέσεις εργασίας για γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς.(σελ. 8 προγράμματός σας). Μήπως προσλήφθηκαν κι όλας;

· Δημιουργούμε νέες υποδομές κοινωνικής αλληλεγγύης όπως Τράπεζα Χρόνου και το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο. (σελ. 10 προγράμματός σας).  Πού είναι;

· Εγκαινιάζουμε Δίκτυο Άμεσης Τηλε – Ειδοποίησης για Μοναχικά άτομα. (σελ. 10 προγράμματός σας). Ακόμη το περιμένουν και θα το περιμένουν σίγουρα μέχρι τις επόμενες εκλογές.

· Στηρίζουμε επιχειρήσεις που ανήκουν ή δημιουργούνται από άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. (σελ. 10 προγράμματός σας).  Πού είναι; Ποιες είναι αυτές; Πέστε μας έστω μία.

· Υλοποιούμε την κατασκευή κέντρου ΚΑΠΗ – Πολυϊατρείου στον Παπάγου (σελ. 11 προγράμματός σας). Δεν το βλέπουμε.

· Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των Εθελοντών στα προγράμματα του ΚΑΠΗ για την ενδυνάμωση της έννοιας της «γειτονιάς» (σελ. 11 προγράμματός σας). Αν είδατε σεις κάτι από αυτά, πέστε μας.

· Θεσμοθετούμε την ημέρα του «Παππού και της Γιαγιάς» (σελ. 12 προγράμματός σας). Θα περιμένουν για πολύ οι ηλικιωμένοι συνδημότες μας.

· Διεκδικούμε την εφαρμογή του Αστυνόμου της Γειτονιάς (σελ. 13 προγράμματός σας). Αυτό και αν είναι όνειρο για να μην πούμε τίποτε άλλο.

· Ενισχύουμε το Φωτισμό της πόλης σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας με φωτοβολταϊκές πλάκες για αυξημένη φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας(σελ. 13 προγράμματός σας).Όχι φωτοβολταϊκές πλάκες αλλά ούτε κλασσικές λάμπες δεν υπάρχουν, όπως λ.χ. στην εσχατιά του Χολαργού, όπου σε συγκεκριμένη περιοχή από τις 22 λάμπες δεν λειτουργεί ούτε μία. Έγινε σε μια μέρα; Πλήρης Εγκατάλειψη.

· Δημιουργούμε την Ειδική Υπηρεσία Υμηττού με στόχο την προάσπιση και προστασία του(σελ. 17 προγράμματός σας). Αναμένεται. Εδώ κοντεύετε να διαλύσετε με την ανεπάρκειά και την αδιαφορία σας και τη ΔΑΠΑΧΟ, που τη βρήκατε έτοιμη.

· Θεσμικά αξιώνουμε τη δημιουργία Δασαρχείου Υμηττού. (σελ. 17 προγράμματός σας). Μπορείτε να μας πείτε ΜΙΑ έστω ενέργεια ή παρέμβαση που κάνατε; Πήγατε ποτέ σε κάποιο Υπουργό για το θέμα, ώστε τεκμηριωμένα και πιεστικά να πετύχετε κάτι; Όχι κ. Δήμαρχε ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

· Μεριμνούμε για τη μέτρηση της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε 24ωρη βάση και προσφεύγουμε στο Συμβούλιο Επικρατείας. (σελ. 17 προγράμματός σας). Πέστε μας ΜΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ή ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. Δυστυχώς και εδώ τίποτε.

· Ιδρύουμε το «Καφενείο Κυριών» για ενημέρωση, ψυχαγωγία και συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα γάμου(σελ. 18 προγράμματός σας). Ακόμη το περιμένουν οι κυρίες στις οποίες το υποσχεθήκατε.

· Δημιουργούμε στέγη αδέσποτων, καθώς και νεκροταφείο ζώων (σελ. 18 προγράμματός σας). Μήπως έχετε να πείτε και γι αυτό κάτι; Αλλά τι να πείτε, εδώ δεν κάνετε κάτι για να επεκτείνετε το Κοιμητήριο Χολαργού και τα «αναλλοίωτα» μετά την τριετία θάβονται απέξω από αυτό.

· Αξιοποιούμε τη Βίλα Σαλίγκαρου για τη στέγαση του κέντρου Νεότητας της πόλης (σελ. 21 προγράμματός σας). Λόγια όμορφα και ελκυστικά. Έργο ΜΗΔΕΝ.

· Προχωράμε στη χωροθέτηση οργανωμένων χώρων δημοτικής στάθμευσης (σελ. 24 προγράμματός σας). Το περιβόητο πάρκινγκ στη διασταύρωση Μεσογείων και Αναστάσεως που βγάλατε τόσες και τόσες φωτογραφίες και φιέστες, τι έγινε; Τι κάνατε; ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

· Δημιουργούμε νέα παιδική χαρά και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο χώρο του κτηρίου του ΚΤΕΟ. (σελ. 27 προγράμματός σας) Μήπως έφυγε το ΚΤΕΟ και δεν το αντιληφθήκαμε; ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ.

Κύριε Δήμαρχε,

Ο Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης της Μείζονος Μειοψηφίας και τα στελέχη της παρακολουθούν πολύ στενά τόσο τις αποφάσεις σας όσο και τις ενέργειές σας, ώστε να προστατεύουν με τον καλλίτερο τρόπο τα συμφέροντα των συνδημοτών μας και της πόλης μας.


Κύριε Δήμαρχε,

Πάρτε το είδηση η κοινωνία ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ και ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ. Αυτό είναι το μήνυμα της παρουσίας των 3 συνδημοτών μας στον «Εν Κρυπτώ» απολογισμό σας. 

3 σχόλια:

  1. Συμπέρασμα:
    Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα είναι...πρώην δήμαρχος, έτσι απλά και "νοικοκυρεμένα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα για τον Δήμαρχο και για όλους μας,για την πόλη μας, για την οποία θα προσπαθούσαμε " όλοι μαζί",σύμφωνα με το προεκλογικό σύνθημα του Δημάρχου.Βαδίζει σε ένα δρόμο ο οποίος σήμερα είναι αδιέξοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάνετε η Ελλάδα , χάνετε . Ισοπεδώνουν τα πάντα οι συριζαίοι κι όλοι αδιαφορούν προκλητικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή