Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ "ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ"

Χολαργός, 9 Οκτωβρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δράση «Μαθαίνω την ελπίδα»
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας...

"ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ", μια πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ευαισθητοποίησης, Ισότητας και Εθελοντισμού, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Η συγκινητική συμμετοχή όλων σχεδόν των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων καθώς και των διευθυντών των δημοτικών και γυμνασίων σχολείων του Δήμου μας, και η αγάπη από τους μαθητές, που προσέφεραν καινούργια και ποιοτικά  σχολικά είδη, δίδαξαν για άλλη μια φορά την ελπίδα.

Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Βίκυ Νικάκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κα Κατερίνα Γκούμα αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, έδωσαν στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και στους Διευθυντές των σχολείων συμβολικά δώρα ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανταπόκρισής τους στη δράση. Στη συνέχεια το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας διένειμε στους δικαιούχους τα πράγματα, χαρίζοντας πολλά χαμόγελα.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

15 σχόλια:

  1. Οι φλώροι του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν την Ελλάδα ένα απέραντο ΜPORDELO . Ποιος Μ@λ@κ@ς θα ψηφίσει ξανά ΣΥΡΙΖΑ . Όλοι οι αριστεροί είναι κότες και πισωγλέντιδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι η νέα γενιά να ξεσηκωθεί με όλα αυτά τα αίσχη που γίνονται στην Πατρίδα μας . Τις επόμενες ημέρες ο ΠΟΥΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ περνάει τον Νόμο για την παιδεραστία όπου ο κάθε ανώμαλος θα βιάζει ελεύθερα όποιο μικρό παιδί θέλει χωρίς να τιμωρείται . Και μετά τα τσογλάνια της αριστεράς θα καθιερώσουν την Κτηνοβασία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μνήσθητι Μου Κύριε ............ απάλλαξε μας από τα Μιάσματα τους κομμουνιστές που μετέτρεψαν την όμορφη Πατρίδα μας σε Στάχτες και Ερείπια . Προστάτεψε τα παιδιά μας από τους Ανώμαλους και Έκφυλους του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν τα Ελληνόπουλα Σκλάβους σε μια Διεστραμμένη Κοινωνία , όπου τα Ερπετά και οι Αρουραίοι των Υπονόμων θα μας εξουσιάζουν ισοπεδώνοντας κάθε Πανανθρώπινη Αξία . Ανάθεμα σας Παλιάνθρωποι κομμουνιστές διαλύσατε την χώρα μας . Ανάθεμα σας Καταραμένοι Κτηνάνθρωποι του Παραπετάσματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα καθάρματα και προδότες συριζσίοι ψήφισαν την Τουρκική Ένωση Θράκης . Γ........ τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστεροί σπεκουλαδόροι κίναιδοι διαλύουν την χώρα . Πουσταριά του ΣΥΡΙΖΑ θα νομιμοποιήσουν την Κτηνοβασία για να ικανοποιήσουν τις διεστραμμένες ορέξεις τους και τα ελεεινά κομματόσκυλα όλων των αποχρώσεων σφηρίζουν αδιάφορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .11 Οκτωβρίου 2017 στις 9:11 π.μ.

    Μην δίνεις θάρρος κύριε Δήμαρχε στις συριζαίες των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων γιατί θα σου ζητάνε και τα ρέστα μετά . Είναι μπαμπέσηδες και δεν πιστεύουν σε κανένα Θεό . Δεν έχουν μέσα τους Λίγη αγάπη για αυτή την βασανισμένη χώρα και απεχθάνονται την Ιστορία , τον Πολιτισμό , τις Παραδόσεις και την Γλώσσα αυτού του τόπου . Λατρεύουν αφάνταστα κάθε Ασιάτη Λαθρο μουσουλμάνο και θέλουν μια μέρα να δουν τζαμί στους πρόποδες του Υμηττού . Μην σε παρασύρουν τα ψεύτικα χαμόγελα τους γιατί είναι γεμάτα υποκρισία . Οι αριστερές στην πόλη μας θαυμάζουν τον KOMANTATE MASTURA TSE GEVARA ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΠΑΣΑ MR ALEXIS MADE IN USA . Όσο για τα Ελληνόπουλα ............ Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να τα προτατέψει γιατί έχει πολλά φίδια μέσα και έξω από τα σχολεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αριστερά , αριστερά ........ Γύρω σου είναι όλα τραγικά και θλιβερά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς δεν υπάρχει ένα Δεξιό Πατριωτικό κίνημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MPASTARDO KOMMOUNISTA VAMOS A LA TSIPRA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι θα γίνει ρε παιδιά ; Όλοι οι αριστεροί έγιναν λουλούδες και poustides . Που θα πάει αυτή η κατάσταση ; Σε λίγο θα τους δούμε και με κεριά από π............. Θα έχουμε και λαμπαδοδρομίες . Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας ........ ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ .......... Ουστ να χαθείτε ξεφτίλες μασκαράδες συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και οι κεκεδες τα ίδια σκατά είναι . Όλοι οι Λαζαρίδηδες από το ΚΚΕ έχουν πάει στην ΝΔ . Μέχρι και ο Μακάριος Λαζαρίδης . Ο άλλος .......ο Ταβλαρίδης ..... δεν γνωρίζω ...... Μόνος και έρημος σαν ερημίτης θα μείνει σαν την απροσάρμοστη την Λιάνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε λίγο καιρό θα νομιμοποιήσουν και τα ναρκωτικά για να μαστουρώνουν μέσα στην βουλή οι συριζαίοι κατσαπλιάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πιο διεστραμμένη και διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο έχει γίνει η Ελλάδα . Οι αριστεροί σύλλογοι έχουν τεράστιες ευθύνες . Έχουν εκφυλίσει τα πάντα . Δεν υπάρχει ηθικός φραγμός πουθενά . Τα παιδιά τα περιμένουν μαύρες ημέρες . Οι φιέστες δεν πρόκειται να βοηθήσουν κανέναν . Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ παραμένει στην εξουσία θα δούμε χειρότερα πράγματα . Επόμενο βήμα είναι η νομιμοποίηση των ναρκωτικών . Η Ελλάδα θα σβήσει από τον χάρτη . Αυτό είναι το σχέδιο των τοκογλύφων και για αυτό στηρίζουν αυτόν τον άθλιο ανθέλληνα του ΣΥΡΙΖΑ . Ούτε αντιπολίτευση υπάρχει . Η ΝΔ είναι καφενείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αλλαγή φύλου στα 15 είναι η αρχή ενός Σκοτεινού Σχεδίου για την οριστική διάλυση του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής οικογένειας που είναι η Ψυχή αυτής της χώρας . Η νομιμοποίησης της ινδικής κάνναβης είναι το σκαλοπάτι για να φέρουν την ηρωίνη μέσα στα σχολεία . Οι αλήτες , τα καθάρματα , οι ριψάσπιδες της Ξενόφερτης και Σιχαμερής αριστεράς θα ψηφίσουν άγριους και ληστρικούς νόμους όπου θα τσακίσουν και θα εξοντώσουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο όνομα της Ποιο Διεστραμμένης Ιδεολογίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα . Οι βρομιάρηδες κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και μια μέρα , σύντομα θα μετατρέψουν τα σχολεία μας σε κέντρα ακολασίας όπου ο κάθε ανώμαλος θα διδάσκει στα Ελληνόπουλα Απαξίες και μέσα από ανθελληνικά συγγράμματα να μισούν την Πατρίδα τους . Οι μέρες που έρχονται θα σημάνουν και το τέλος του Ελληνισμού . Φτώχεια , πείνα , ανεργία , εξαθλίωση , υπογεννητικότητα , ξεπούλημα των πάντων σε ξένα συμφέροντα , εγκληματικότητα . λαθρομετανάστευση και κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης θα ανοίξουν τον δρόμο στους Τούρκους στρατοκράτες να διαμελίσουν την Πατρίδα μας . Όσοι γνωρίζουν και σιωπούν για το κακό που έρχεται , θα έχουν την οργή των πατεράδων τους γιατί είναι δειλοί και ριψάσπιδες . Όσοι στηρίζουν την σημερινή αριστερή πανούκλα των ερπετών του ΣΥΡΙΖΑ για να έχουν οικονομικά οφίτσια θα ζουν σαν τα ποντίκια και τα ερπετά μέσα στους υπονόμους . ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΥΚΟΙ.... ΛΥΚΟΙ..... ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ......12 Οκτωβρίου 2017 στις 9:39 π.μ.

    Η αλλαγή φύλου στα 15 είναι η αρχή ενός Σκοτεινού Σχεδίου για την οριστική διάλυση του Ελληνικού Έθνους και της Ελληνικής οικογένειας που είναι η Ψυχή αυτής της χώρας . Η νομιμοποίησης της ινδικής κάνναβης είναι το σκαλοπάτι για να φέρουν την ηρωίνη μέσα στα σχολεία . Οι αλήτες , τα καθάρματα , οι ριψάσπιδες της Ξενόφερτης και Σιχαμερής αριστεράς θα ψηφίσουν άγριους και ληστρικούς νόμους όπου θα τσακίσουν και θα εξοντώσουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο όνομα της Ποιο Διεστραμμένης Ιδεολογίας που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα . Οι βρομιάρηδες κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και μια μέρα , σύντομα θα μετατρέψουν τα σχολεία μας σε κέντρα ακολασίας όπου ο κάθε ανώμαλος θα διδάσκει στα Ελληνόπουλα Απαξίες και μέσα από ανθελληνικά συγγράμματα να μισούν την Πατρίδα τους . Οι μέρες που έρχονται θα σημάνουν και το τέλος του Ελληνισμού . Φτώχεια , πείνα , ανεργία , εξαθλίωση , υπογεννητικότητα , ξεπούλημα των πάντων σε ξένα συμφέροντα , εγκληματικότητα . λαθρομετανάστευση και κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης θα ανοίξουν τον δρόμο στους Τούρκους στρατοκράτες να διαμελίσουν την Πατρίδα μας . Όσοι γνωρίζουν και σιωπούν για το κακό που έρχεται , θα έχουν την οργή των πατεράδων τους γιατί είναι δειλοί και ριψάσπιδες . Όσοι στηρίζουν την σημερινή αριστερή πανούκλα των ερπετών του ΣΥΡΙΖΑ για να έχουν οικονομικά οφίτσια θα ζουν σαν τα ποντίκια και τα ερπετά μέσα στους υπονόμους . ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή