Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ! Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ...

keerfa1 Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο - Την κυβέρνηση καταγγέλλει η αντιπολίτευση [εικόνες]
Δολοφονική επίθεση με σιδερογροθιές δέχθηκαν το απόγευμα του...

Σαββάτου δύο μετανάστες πακιστανικής καταγωγής στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), την ώρα που οι δύο μετανάστες βρίσκονταν στα χωράφια όπου δούλευαν στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου, ομάδα πέντε ατόμων τους περικύκλωσε κι άρχισε να τους χτυπά με σιδερογροθιές στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.

Την ώρα της επίθεσης, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η Κίνηση, οι δράστες έβριζαν φωνάζοντας «Βρώμικοι Πακιστανοί. Πού θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;». Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου ο ένας παραμένει για νοσηλεία και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Προανάκριση για την υπόθεση πρόκειται να διενεργηθεί από το Τμήμα Ρατσιστικής Βίας.
keerfa Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών στον Ασπρόπυργο - Την κυβέρνηση καταγγέλλει η αντιπολίτευση [εικόνες]
ΣΥΡΙΖΑ: Να συλληφθούν άμεσα οι δράστες
Η χτεσινή δολοφονική επίθεση με στόχο μετανάστες εργάτες γης στον Ασπρόπυργο  Αττικής έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βίαιων και ρατσιστικών επιθέσεων στην περιοχή. Οι  φωτογραφίες των θυμάτων είναι αποκαλυπτικές του φρικιαστικού προσώπου του φασισμού που σπέρνει τον τρόμο στον Ασπρόπυργο.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των μεταναστών και δεν θα αφήσουμε το ρατσιστικό μίσος να δηλητηριάσει τις γειτονιές μας.

Καμία ανοχή στο ρατσισμό και τον φασισμό. Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν και να συλληφθούν άμεσα, δεν δικαιολογείται καμία ολιγωρία.

Φώφη Γεννηματά: Το ρατσιστικό τέρας είναι ζωντανό και προκαλεί
«Οι εικόνες των αιμόφυρτων μεταναστών στον Ασπρόπυργο συγκλονίζουν όλους μας», σημειώνει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Το ρατσιστικό τέρας είναι ζωντανό και προκαλεί. Όμως η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων ανεξαιρέτως των πολιτών αδιαπραγμάτευτη», υπογραμμίζει και καλεί την κυβέρνηση «να κάνει το καθήκον της πριν θρηνήσουμε κι άλλες ανθρώπινες ζωές». «Οι δράστες και οι οργανωτές των επιθέσεων πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», καταλήγει.

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση έχει ευθύνη
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα δολοφονική επίθεση των εγκληματιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος μεταναστών εργατών στην περιοχή του Ασπροπύργου», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

Και σημειώνει ότι «αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η θρασυδειλία και το μίσος των χρυσαυγιτών που στρέφεται κατά ταλαιπωρημένων ανθρώπων, εργατών – Ελλήνων και μεταναστών – την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες σε αφεντικά και μεγάλα συμφέροντα, οι οποίοι θέλουν εργάτες – σύγχρονους δούλους».

Το ΚΚΕ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την εξέλιξη αυτή, «όχι μόνο για την κωλυσιεργία της δίκης, αλλά και γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητοι σε περιοχές, όπως τον Ασπρόπυργο και στην ευρύτερη περιοχή. Πρέπει άμεσα να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τους εγκληματίες καθοδηγητές τους της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής».
«Οι εργαζόμενοι, ο λαός χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τους θρέφουν», καταλήγει η ανακοίνωση.
Χρυσή Αυγή: "Τα διεφθαρμένα κόμματα και αποκόμματα να μην τολμήσουν να ξαναπιάσουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή: καταδικάζουμε τη βία - συνολικά και όχι κατά περίπτωση - και συνεχίζουμε τον ΝΟΜΙΜΟ και δίκαιο Αγώνα μας για την απελευθέρωση της Ελλάδος" 


πληροφορίες-φωτό "Ελεύθερος Τύπος"

5 σχόλια:

  1. Αυτοί εγκληματικοί τύποι που έδειραν τους αλλοδαπούς να υποθέσουμε ότι σκέφτηκαν έτσι;;
    ''Δεν αφήνουμε εδώ και τις ταυτότητές μας, για να μην κάνει κόπο η αστυνομία να ψάχνει να μας βρει'';;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φορούσαν κουκούλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τρελαθούμε κι όλας που το έκανε η Χρυσή Αυγή. ΕΛΕΟΣ!!!!
    Μήπως κάποιοι συριζοαλέοι το έκαναν για να κρύψουν τις μνημονιακές αμαρτίες τους;;; Λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπαθουν ο συριζανελες να μας κανουν να ξεχασουμε τα αμαρτηματα του χοντρου συνεταιρου...
    Ουστ ρε !!!!

    Ή, μιας και ο κοσμος ξεσηκωνεται, προσπαθουν να επιβαλλουν περισσοτερο ελεγχο.
    Φοβουνται οι θρασυδειλοι. Αλλα θα τους παρει ο διαβολος συντομα, ό,τι και να κανουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες...!
    Τι θέλω να πω, πριν σπεύσουν κάποιοι "προοδευτικοί" να με χαρακτηρίσουν...όπως φασιστικά αρέσκονται σε αυτές τις περιπτώσεις!
    Όταν το ίδιο το κράτος δεν κάνει σωστά την δουλειά του, στην περίπτωση αυτή, να "κλείσει" τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, να σταματήσει την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, αδιαφορεί επιδεικτικά εμπρός στα..."αφύλαχτα σύνορα του κράτους" με αποτέλεσμα να έχουν "μπουκάρει" εκατομμύρια λαθραίοι, από όλες τις φυλές της γης, 77 φυλές έχουν καταγραφεί σύμφωνα με πληροφορίες...
    Όταν δεν προχωράει το κράτος στα αυτονόητα, δλδ να απελάσει όσους δεν έχουν νόμιμα χαρτιά και έχουν εισέλθει στην χώρα παράνομα, αλλά δεν προέρχονται και από "εμπόλεμες ζώνες".
    Όταν "ελευθερώνουν" εγκληματίες λαθρομετανάστες από τις φυλακές, για να..."συνεχίσουν" τα εγκλήματά τους εις βάρος ηλικιωμένων Ελλήνων κατά κανόνα, αλλά και του γηγενή πληθυσμού γενικά, τότε να μην παραξενεύει κανέναν μας ότι τέτοιες "επιθέσεις" θα πολλαπλασιάζονται...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή