Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ! Ο "ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ" ΜΕ...ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΣΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΑ...ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!

από τη Ραχήλ Μακρή
Κύρτσος ο αυτοδημιούργητος εκδότης με χορηγία των Ελλήνων...

κορόιδων και του ελληνικού δημοσίου: "Ζούσα ένα δράμα, χρειαζόμουν λεφτά κι έγινα Ευρωβουλευτής για τα ψίχουλα των €20.000". 
Ως ευρωβουλευτής καταψήφισε την πρόταση συζήτησης για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ψήφισε την καταστροφή της κτηνοτροφίας και την παράδοση της παραγωγής φέτας σε Καναδούς. Ψήφισε την απαλλαγή γερμανικής εταιρείας από σκάνδαλο. 
Ιδού ο ευρωβουλευτής της ΝΔ που μπήκε στην λίστα για την οικονοκή του επιβίωση. 
«ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ» με Δημόσιο Χρήμα Και πολέμιος του κράτους χρηματοδοτούμενος από το ελληνικό κράτος και τους Έλληνες φορολογούμενους Παρίστανε τον ΕΚΔΟΤΗ.

3 σχόλια:

  1. Για να μπει στην ευρωβουλη ειναι οβριος.
    Οι οβριοι τον βοηθησαν.

    Αλλα και η Ραχηλ πρεπει να ειναι οβρια...
    Ολοι ειναι καλοι μεχρι να παρουν το ποστο. Μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα!! Γιώργος Κύρτσος: ένα άλλο λαμόγιο στα ψηφοδέλτια του ΛΑγΟΣ Καρατζαφεροκωλοτούμπα!! όλο το ανθελληνικό συνονθύλευμα-πασπερμία από αυτό το "απόκομμα" έχει περάσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΝΙτης ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕΛΕΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ "ΦΟΙΤΗΣΗ" ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΟΑΜΦΙΘΕΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή