Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ! "ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ"! ΤΣΙΑΡΤΑΣ: "ΣΕ 10 ΩΡΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ"!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρεται στην απόφαση της Επιτροπής ...

Εφέσεων, σε  όλα όσα έχει χάσει ο ΠΑΟΚ από τη βραδιά με τον Ολυμπιακό και φυσικά στο μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Έγραψα και χθες ότι στην Επιτροπή Εφέσεων, έγινε δίκη. Ο ΠΑΟΚ ακούστηκε. Οι πολύ καλά προετοιμασμένοι νομικοί του, παρέθεσαν τα επιχειρήματά τους και οι δικαστές αντιλήφθηκαν περί τίνος πρόκειται, κάτι που δεν κατέστη δυνατό με την Σκολαρίκη.

Η δικαστής ή δεν ήθελε να ακούσει ή δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει διακοπή αγώνα (και οι προβλεπόμενες ποινές), σε ματς που… δεν άρχισε. Αυτό το δεδομένο ξεκαθάρισε η Επιτροπή Εφέσεων, που φυσιολογικά έσβησε το θέμα της αφαίρεσης και της ποινής έδρας και επέβαλε το πρόστιμο γι' αυτόν τον....τραυματισμό. Αυτό όμως είναι το ένα κομμάτι που δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν. (Η απόφαση Σκολαρίκη ήταν η απαράδεκτη της υπόθεσης, όπως και η διαδικασία που ακολουθήθηκε τότε).

Αυτό που σωστά ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει στο Διαιτητικό, είναι το παιχνίδι που δεν έγινε για ένα ρολό χαρτί! Είναι αδιανόητο να κριθεί το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από μία ξετυλιγμένη κορδέλα και έναν προπονητή που δεν χτύπησε ούτε στο ελάχιστο εξωτερικά και μετά από κρυφτό 15 λεπτών, εμφάνισε ξαφνικά μία εσωτερική αμυχή. Αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει ανθρώπινος νους και δεν γίνεται να μην αλλάξει στον τρίτο βαθμό. Δεν γίνεται να μείνει στην ιστορία αυτό το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ως το ντέρμπι που μία ομάδα δεν ήθελε να παίξει και έφυγε από το γήπεδο για ένα ρολό χαρτί. Το φετινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός πρέπει να διεξαχθεί και να το θυμόμαστε για άλλα, ποδοσφαιρικά δεδομένα.   

Μετά από αυτή την εν μέρει δικαίωση του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν ή δεν έγιναν πριν δύο εβδομάδες, αποδεικνύεται και ποιος είναι ο μόνος χαμένος από την αναστάτωση που προκάλεσε ο Γκαρσία, ο Ολυμπιακός που έφυγε, ο Αρετόπουλος με αυτά που «θυμήθηκε» να γράψει στη συμπληρωματική, αλλά και η Σκολαρίκη με την Πρωτόδικη απόφασή της. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχασε από το σκάνδαλο αυτό, ο ΠΑΟΚ που έχει ένα ματς λιγότερο, ο ΠΑΟΚ που αναστατώθηκε και πριν το ματς με την Τρίπολη, αλλά και μετά.

Είναι αδιανόητο το πώς ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με τον Ολυμπιακό, το πώς έχασε αυτούς τους τρεις βαθμούς, πώς όλο αυτό επηρέασε τον αγώνα της Τρίπολης (αλλιώς θα αντιμετωπιζόταν) και πώς τελικά ήταν ο ΠΑΟΚ πριν την 25η Φεβρουαρίου και πώς είναι τώρα. Μόνο ΠΑΟΚ έχασε από όλα αυτά. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε φυσικά ο Ολυμπιακός, που είναι  και ο μόνος που κέρδισε κάτι που δεν άξιζε.

Θεωρώ λοιπόν πολύ λογικό το ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει όσο δεν πάει τη διεξαγωγή αυτής της αναμέτρησης. Δεν γίνεται στο τέλος να έχουν παίξει όλοι 30 ματς και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό 29. Δεν γίνεται.

Πάμε σε κάποια άλλα συμπεράσματα γιατί πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν τελευταία…

* Ο Σαββίδης ήταν και χθες πολύ ικανοποιημένος από το πώς η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χειρίστηκε το όλο θέμα της υπόθεσης Γκαρσία και ειδικά από το πώς ανατράπηκε η Πρωτόδικη απόφαση,  από όλη την επιχειρηματολογία που αναπτύχθηκε την περασμένη Παρασκευή  στην Επιτροπή Εφέσεων. Αυτά για όσους και πάλι προσπάθησαν (και θα ξαναπροσπαθήσουν) με ανοησίες να πλήξουν τον ΠΑΟΚ.

* Που πήγαν από χθες το βράδυ όσοι ήταν  σίγουροι για την απόφαση  και την εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ; Που είναι αυτοί που και χθες με σκοπό να απογοητευτούν οι ΠΑΟΚτσήδες, διέδιδαν αρνητική απόφαση; Με αφορμή αυτό προετοιμαστείτε να μετρήσουμε μαζί πόσα ψέματα θα διαδοθούν και πάλι από εδώ και πέρα για τον ΠΑΟΚ. Πόσες ιστορίες με...παϊδάκια στα Γρεβενά έχουν να εφευρεθούν ακόμη...

Kλείνοντας… Το ποδόσφαιρο ήταν και είναι πάνω απ’  όλα.

Όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες, ξεπερνούσα τα πάντα και έγραφα για τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό το 90λεπτο ήταν είναι και θα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Είτε με τη βαθμολογία στο 54-52, είτε με το άδικο 54-49. Αυτό ισχύει και τώρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει την ΑΕΚ, χωρίς να νοιάζεται για τη βαθμολογία. Αυτό ήταν το μόνο  που έπρεπε να έχουν στο μυαλό τους παίκτες και προπονητές.

Τι τελικά θα καταφέρουν, θα φανεί το βράδυ!
πηγή: gazzetta.gr

Ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να επιστρέψει του τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
ίγο πριν τη 01:00 τα μεσάνυχτα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστή την απόφασή της για την υπόθεση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Αυτή αναφέρει πως επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στον "Δικέφαλο του Βορρά", αναιρείται η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ενώ κατακυρώνεται το ντέρμπι υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις, κυρίως απ' τους φίλους της ΑΕΚ, καθώς το βράδυ της Κυριακής (11/03, 19:30) θα λάβει χώρα η σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα, παρουσία κόσμου.

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν με καυστικό τρόπο την απόφαση ήταν κι ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής έγραψε με νόημα στο facebook: "Ελλάδα 2018. Ίσως η μόνη χώρα παγκοσμίως που σε 10 ώρες τετραγωνίστηκε ο κύκλος...".

Δείτε την ανάρτηση:








Photo Credits: Eurokinissi
πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου