Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ Δ' ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ! ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

Η Δ' Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα ψαλεί σήμερα...

Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 5.00 το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στην αυλή του Νοσοκομείου, προς πνευματική ενίσχυση των ασθενών, των συνοδών τους, των συνταξιούχων και όλων των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Δεύτερη Ακολουθία

στον Άγιο Νικόλαο

Κάθε Παρασκευή, στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται στις 9:30 το βράδυ, και δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, για όλους τους εργαζόμενους και τους νέους, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Διπλοί Χαιρετισμοί

 στον Άγιο Αθανάσιο

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα τελεστεί αρχικώς στις 5:00 μ.μ το απόγευμα στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Αντωνίου στον ομώνυμο πάρκο η ακολουθία του Εσπερινού της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα διαβαστεί η Δ' στάση των χαιρετισμών. Στις 7:30 μ.μ ακολούθως στον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου

Στη Ροδιά

Σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου και ώρα 5:30 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου κυρήγματος και εν συνεχεία η Δ' στάση των Χαιρετισμών της Υπερ Αγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ροδιάς.

Στο Αρμένιο

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας του Αρμενίου, η Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελείται κάθε Παρασκευή στις 17:00 η ώρα το απόγευμα.

Στην Παναγίτσα Τρικάλων

Κάθε Παρασκευή θα τελείται η Ακολουθία των Χαιρετισμών στις 5:30 μ.μ. στην ιερά μονή Ζωοδόχου Πηγής στην Παναγίτσα Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου