Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΑ ΓΟΝΕΑ, ΔΕΙΞΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

Ελληνα γονέα !!! Δείξε στα παιδιά σου με υπερηφάνια το πραγματικό ποιηματάκι της σημαίας μας !!! Μην τους αφήνετε να ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ...!!! ΘΑ ... ΧΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
από Ανδρέας Μανουσάκης

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΛΕΣ ??? ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΣΑΤΣΑΡΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ---- ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ--- ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΖΗΣΟΥΝ !!!!!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Κ.ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣΕΙΤΤΕΑΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΘΡΩΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή