Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΣΟΚ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗ ΕΞΩ! ΔΑΣΚΑΛA ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ: "ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΡΑΛΙ, ΣΑΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

Δείτε  Α Ι Σ Χ Ρ Ο  και ανθελληνικό "ΠΟΙΗΜΑ" που έδωσαν σε κοριτσάκι 
του ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ στην...

ΔΡΑΜΑ...!!! 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! 
Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε !]

Αποτέλεσμα εικόνας για δραμα

Το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε και δεν το πιστεύουμε... Η καταγγελία γίνεται από γονέα άτυχου Ελληνόπουλου από Νηπιαγωγείο της Δράμας! 

Αποτέλεσμα εικόνας για δραμα

Ο άνθρωπος ΦΡΙΚΑΡΕ όπως Φρικαραμε και εμείς, όπως θα φρικάρετε κι εσείς με αυτό το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ με αυτό αίσχος, που παρέδωσε η νηπιαγωγός και το περνάει για ...ποιήμα για την 25η Μαρτίου!

Αυτό το Έκτρωμα που φτύνει πάνω στο ιερό μας σύμβολο, το απαξιώνει αισχρά και ζητάει να είναι κάτι άλλο (!!!) από αυτό που είναι η ΤΙΜΗΜΕΝΗ και τρισένδοξη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ με τον ΣΤΑΥΡΟ!

Σχετική εικόνα

Η Βρωμερή αυτή ανθελληνίδα που θέλει την σημαία μας ....Άσπρη κόκκινη πράσινη και κοραλί, σαν ουράνιο τόξο, καμμιά ΠΟΛΥ αρρωστημένη ψυχικά ΠΡΕΠΕΙ ν 
 α είναι και ΖΗΤΑΜΕ από ΟΛΟΥΣ τους Ελληνόψυχους να ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ και να την ΒΡΟΥΜΕ για να την ξεμπροστιάσουμε και να την οδηγήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ στον Εισαγγελέα για αυτήν την ΠΡΟΣΒΟΛΗ στον Εθνικό μας Σύμβολο και την ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που κάνει στα αθώα μικρά ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

Και αν δεν ιδρώσει το ΑΥΤΙ του Εισαγγελέως ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ να ξέρουν οι Έλληνες Γονείς από ποιον να προστατέψουν τα παιδιά τους!


[Πηγή: Εφημ. 'Στόχος']

1 σχόλιο:

  1. Οι γονείς, εκεί στην Δράμα, αυτή την "κυρία" πρέπει να την αποβάλλουν από το σχολείο, να μην την αφήσουν σε χλωρό κλαρί.
    Το όνομά της να δοθεί στην δημοσιότητα για τα περαιτέρω και, να μάθουμε αν πρόκειται για κουμάσι του ΣφΥΡΙΖΑ ή του κκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή