Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΩΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!

12 Μαρτίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Κουντουρά και “Συριζαίοι” Υπουργοί, κύρωσαν συμφωνία Σαμαρά – Eρντογάν για ναυτιλιακή συνεργασία με τους Τούρκους»  

Τον Μάρτιο του 2013, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε την Τουρκία και...

μετά την συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας, υπέγραψε 25 πρωτόκολλα συνεργασίας στους τομείς του Τουρισμού, της Δικαιοσύνης, του Πολιτισμού, της Υγείας, της Μετανάστευσης, της Ναυτιλίας, της Γεωργίας, του Αθλητισμού. 

Τότε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος δήλωνε: «Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και ακούει τον Τούρκο ομόλογό του να του μιλά για το Αιγαίο και να του λέει «Καζάν- Καζάν» δηλαδή «win-win», κερδισμένοι. Κερδισμένοι πού; Στο σπίτι μας; Στο ελληνικό Αιγαίο; Στο ελληνικό υπέδαφος Μη τολμήσετε να πειράξετε ούτε σπιθαμή ελληνικής γης. Μη τολμήσετε να αμφισβητήσετε ούτε ένα κύμα από το ελληνικό Αιγαίο. Μη τολμήσετε να παραδώσετε το ελληνικό υπέδαφος, τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Μη τολμήσετε να παραδώσετε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος. Θα σας τσακίσουμε, θα αντισταθούμε όλοι οι Έλληνες μαζί, θα ενωθούμε όλοι και θα σας ανατρέψουμε μέσα σε μια νύχτα. Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε, κάνετε μεγάλο λάθος».

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter καλούσε τον πρωθυπουργό να ακυρώσει το ταξίδι του στην Τουρκία. 

Στις 22 Ιανουαρίου του 2016, η Έλενα Κουντουρά, Υπουργός του Τσίπρα, μαζί με τους Σταθάκη, Κοτζιά, Δρίτσα και Τσακαλώτο, κύρωσαν το μνημόνιο κατανόησης στον τομέα της ναυτιλιακής συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής και τουρκικής κυβέρνησης, επικυρώνοντας την συμφωνία Σαμάρα - Ταγίπ Ερντογάν.

Φαίνεται για αυτό το τουρκικό λιμενικό κόβει βόλτες στο Αιγαίο και απομακρύνει Έλληνες ψαράδες, απειλώντας τους με όπλα. 

Φαίνεται για αυτό ο Καμμένος με τον Τσίπρα στις διαμαρτυρίες ψαράδων της Καλύμνου για τις προκλήσεις των Τούρκων απάντησαν, ότι δεν πήγαν για αυτό στην Κάλυμνο και θα τα έλεγαν κάποια άλλη στιγμή.

Καταλαβαίνουμε ότι οι δοτοί υπουργοί μηδενικού κοινοβουλευτικού και υπουργικού έργου δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν αν και είμαστε σίγουροι ότι δεν τα έχουν διαβάσει, λόγω της μειωμένης αντιληπτικής τους ικανότητος, ωστόσο εμείς τους προειδοποιούμε: 

Μη τολμήσετε να παραδώσετε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος. 

Θα σας τσακίσουμε, θα αντισταθούμε όλοι οι Έλληνες μαζί, θα ενωθούμε όλοι και θα σας ανατρέψουμε μέσα σε μια νύχτα. 

Κάνετε λάθος αν νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε, κάνετε μεγάλο λάθος.

Και εγώ, ό,τι λέω Πάνο Καμμένε, ισχύει για πάντα.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου