Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! "ΟΧΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ! "ΟΙ 8 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"! ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! AΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ερντογάν να τα παίρνει στο κρανίο και να φέρεται να ζητά ανταλλαγή με τους 8 αξιωματικούς προκειμένου να δώσει τους δικούς μας στρατιωτικούς!
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι από το iefimerida.gr.
«Όχι» και στο τρίτο αίτημα για έκδοση των «8» είπε η εισαγγελέας του Συμβουλίου Εφετών, ενώπιον του οποίου βρέθηκαν εκ νέου οι στρατιωτικοί.

Η κ. Κυβέλου, επικαλούμενη τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου, υποστήριξε ότι εάν γίνει δεκτό το...


αίτημα των τουρκικών Αρχών, οι «8» δεν θα έχουν δίκαιη δίκη στην Τουρκία, ενώ, όπως είπε, οι τουρκικές Αρχές δεν προσκόμισαν νέα, ορισμένα και σαφή στοιχεία που να δικαιολογούν την έκδοσή τους. 

Σε ό,τι αφορά τις νέες αξιόποινες πράξεις που περιλαμβάνονται στο τρίτο αίτημα, η κυρία Κυβέλου επισήμανε ότι στον φάκελο δεν περιγράφεται ο ρόλος των κατηγορουμένων, δεν προσδιορίζεται ο χρόνος και ο τόπος της αξιόποινης συμμετοχής τους. Ακόμα όμως κι αν ήταν ορισμένη η κατηγορία εναντίον τους, σύμφωνα με την εισαγγελέα δεν υπάρχει καμία αλλαγή από τα δεδομένα της απόφασης του Αρείου Πάγου και ως εκ τούτου πρέπει να απορριφθεί το αίτημα της έκδοσής τους.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκαν νωρίτερα ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Γιάννης Ιωαννίδης και ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, που έκαναν λόγο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία και για απόλυση 4.500 και πλέον δικαστών.

«Το κράτος δικαίου στην Τουρκία αυτοκτόνησε» είπαν  οι μάρτυρες, θέλοντας να καταδείξουν ότι η κατάσταση στη γείτονα από την έκδοση της απόφασης του Αρείου Πάγου και μετά δεν έχει αλλάξει.

«Όταν σκεφτόμαστε εκείνη τη νύχτα, είναι σαν το σπίτι μας να έπιασε φωτιά και εμείς αποφασίσαμε να προστατευτούμε πηγαίνοντας στο γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε ποιος έβαλε τη φωτιά και η μοίρα μας εξαρτάται από το πώς μας βλέπει ο γείτονας», είπε χαρακτηριστικά ένας εκ των 8 Τούρκων στρατιωτικών. 

Τον τελικό λόγο θα έχει το Συμβούλιο Εφετών σε λίγη ώρα.

1 σχόλιο:

  1. Το δικαστήριο μας δεν μπορεί να αποφασιαπο για τους Τουρκαλαδες.Η αποφαση πρεππρ να ειναι πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή