Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ: "ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ"!

  
Συνέδριο ΚΚΕ: «Αν γίνει πόλεμος με Τουρκία, εμείς θα χτυπήσουμε την ελληνική αστική τάξη»
Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς ...

απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια. 
Κι αυτά τα ανθελληνικά κτήνη, εκπροσωπούνται στο ΚΥΝΟβούλιο...

ΕΛΛΗΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΘΥΕΛΛΑ...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ;

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΣΤΕΡΑ;

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;;;;
Καλλιόπη Σουφλή

Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό. 

Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας, το οποίο μάλλον θα έχει αντίκτυπο στην εθνική προσπάθεια. 

Ιδού η απόφαση: 

«Το Κόμμα στο 19ο Συνέδριο συμπεριέλαβε εύστοχα στο Πρόγραμμα το ζήτημα του ιμπεριαλιστικού πολέμου και τη στάση των κομμουνιστών σε μια τέτοια περίπτωση: «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας». 

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα «Ριζοσπάστης», η λενινιστική αυτή θέση έρχεται στο προσκήνιο, καθώς αυξάνεται η τουρκική προκλητικότητα.

https://newsthessaloniki.gr/synedrio-kke-an-ginei-polemos-me-toyrkia-emeis-tha-chtypisoyme-tin-elliniki-astiki-taxi/?fb_node=1483698261944862, attikanea.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Αμετανόητοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ τα σκουλήκια του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κκε, εξακολουθούν την..."ίδια ιταμή τακτική" με αυτή του 1919-1922(μικρασιατική εκστρατεία).
    Την Εθνική μειοδοσία του 1940-41(ελληνοιταλικός πόλεμος).
    Τα Δεκεμβριανά και την έναρξη του συμμοριτοπόλεμου με σκοπό την "κατάληψη της χώρας" από το...ΚΚΣΕ(ανταρσία του 1944-1949).
    Με την ίδια ποταπή νοοτροπία του 1950(5η ολομέλεια που ζητά την ανεξαρτητοποίηση Μακεδονίας και Θράκης).
    Την διαχρονική ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ από το 1950 έως & το 1990 που διενεργούσαν οι παλιάνθρωποι του κκε, ενάντια στην Πατρίδα, για λογαριασμό ξένης και εχθρικής χώρας(Σοβιετική Ένωση).
    Κανάγιες και...
    Ορφανά του Stalin, σαν τον κομμουνιστή σταλινικής νοοτροπίας Κοτζιά, που προδίδουν την Ελλάδα και σήμερα, ξεπουλώντας την Μακεδονία στους εχθρούς σλάβους(σύμμαχοι του Ερτογάν).

    Εμείς έχουμε ΜΝΗΜΗ και ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον Ύπουλο-Προδοτικό-Ανθελληνικό και ΑΝΤΙπατριωτικό ρόλο που διενεργούν οι κουκουέδες εις βάρος της Ελλάδος, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ με..."συγκινητική συνέπεια(!!)" τον εχθρό!!!
    Αυτά, ας τα δούνε αυτοί που εξακολουθούν να ψηφίζουν το κκε και τα λοιπά συγγενικά αριστερά "αποκόμματα" τύπου ΣφΥΡΙΖΑ και ΑνταρCIA...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή